Tuesday, February 8, 2011

TEMPAT BORONG TUDUNG::BLOGSHOP

Blogshop sudah updated!!

TUDUNG LYCRA AWNING MANIK

&

TUDUNG BUNGA ROSE BATU

jOM TERJAH

MACAROON VS RED VELVET CUPCAKE HAKU JILAT JARI

Saya merancang nak buat suprise tetapi hati haku ni mcm ''bgatu jelah,bagitau jelah''.So tak jadiklah nk buat suprise tu.Sempena besday my fren haku tak tau nk bagi ape dah.Last2 haku kasi kertas n pen suruh die senaraikan sendiri ape die nak.Senang kn=P.Dari ctu haku choose lh die nak ape.

Tgk2 ade food in the list..Dlm otak dh terbayang2 Macaroon n Red Velvet Cupcake.Lagipun haku xpernah rasa dua makanan ni.Dulu org sibuk2 citer pasal macaroon haku buat dunno je.Same jgk dgn red velvet cake siap org hulur2 pic yg mmg ''menggiurknlah'' makan cake tu pun haku buat dunno gak.


haku nk bagi salah satu jer antara Macaroon atau Red Velvet Cupcakes.Sat na haku pikiq dulu.


pic googled

tweet..

Followers