Friday, January 6, 2012

Pian Cecupak gemar marah-marah & pukul orang!

''Saya tidak sedar apa yang berlaku pada diri saya. Tapi, menurut jiran-jiran, saya berubah menjadi seorang yang pemarah dan gemar memukul orang. Ada juga jiran mendengar saya terjerit-jerit dan menangis di dalam rumah.''-Pian Cecupak.


Pian Cecupak mendakwa dirinya berkelakuan seperti orang kurang siuman dan sakit-sakit selepas kontroversi perkahwinannya dengan model sambilan beberapa bulan lalu.Aku kadang2 ikut jugak perkembangan kes Pian haritu n ofcourselah die malu sesangat plus tertekan pulak tu.Biasalah manusia semua buat silap.Kalau kita tak buat silap sampai bila2 pun kita takkan belajar dan dapat pengajaran.Cara terbaik dekatkan diri dengan Pencipta kita.Hanya Allah yg Maha Mengetahui segalannya.

Pic kredit to google.

Computer Class anyone?

Disebabkan bonus dah masuk so aku ingat dah laburkan sedikit bonus yg ada utk belajar perkara baru.Lepas borak2 dengan member aku rasa nak join kelas komputer lah.


Kenapa kelas komputer?Sebab tak banyak ilmu yg aku ada pasal benda alah ni.Kira nak menambah n memantapkan lagi ilmu yg sedia ada kat aku nilah.Bila aku search google semalam alahai mahal jugak yer kelas2 gni.Itu pun aku jumpa satu dua jer.Ada jugak rakan aku rekomenkan beli buku jer..

Bukanlah berkira utk berbelanja pasal ilmu ni cuma aku ada bajet tertentu.Tak bolehlah nak laburkan semua kene seimbangkan jugak ye tak.Jadi sesiapa ada tahu offer utk computer class ni lehlah komen kat bawah yer..Klu mahal jugak nampaknya aku kene carik class lainlah...

Pic kredit to google

tweet..

Followers