Friday, April 15, 2011

RIO DE BLU

Rioriorio uuuuuuu best sioootttttt!!!!Sape2 peminat Ice Age mmg aku suggest sgt2 korang pegi tengok aku jamin best!!!Mulanya aku ajak kawan aku beli tix pastu kwn aku kata panggung kecik mesti tak best ni.Waaaaa aku rasa macam menyesal jer manelah tau cakap kawan aku tu betul.Alih2 kami dua tersengih jer.

Aku suka bangatlah dhlah karaktur semuanya coloful segar je mata aku nengok.Kelakar pun kelakor.Hah elok benorlah klu hujung minggu ni korang g nengok!Chow!

PLAIN DRESS AND SCARF

Klu diberi pilihan samada nak beli lebih baju atau scarf ??Ok if bajet aku ciput je i will choose scarf.Scarf lebih  murah klu dibandingkan dgn baju.Dh boleh berbelanja dgn berhemah kan^_^.Lets say:




See??Harus ada baju plain with different color.Awesome!^_^

tweet..

Followers