Wednesday, May 30, 2012

Fazura Gorgeous di Pelancaran House of Doll!

Orang kalau dah cantik pakai ape pun tetap cantik..love ur shocking pink dress Fazura!




Fazura dah ade butik uuu..ohh tu salah satu impiankuuuu..Butik House of Doll ini adalah milik Fazura sepenuhnya!Congrates2x!! and yg nak beli baju2 rekaan Fazura ini bolehlah singgah di butik tersebut di Jalan Telawi Bangsar.

Ok ini address nyer
House Of Doll.
No 10,Jalan Telawi 3,
Bangsar Baru,
KL.

Pic kredit to beautiful nara & buahmulut

Takleh tido..hazabnyerrr=(

Morning uolls..entry ni aku taip seawal jam 6am tadi..hehehe..sebabnya aku dah 3 hari tak dapat tido malam..hazabnyerrr menahan ngantuk tenghari nanti=(

googled

Especially lepas lunch mata automatik on of on of jer.Agak2 ape ubatnyer orang takleh tido malam ni ehh..uolss ade tips tak??Ke aku dah terkena insomnia..tidakkk!!!


Monday, May 28, 2012

Short vacays only RM28 biar betul??

Cameron Highland?Pangkor?or Port Dickson?Yer beria2 aku senaraikan nama tempat best tu siap buat survey lagi..Hehehe..Sebenarnya kan uolls lama sudah aku tidak "terbang".Meaning kat sini aku nak bercuti ko.Short vacay jer pun tak ape janji leh hilang stress..

Cameron Highland June 2011

Memula aku rasa nak pegi cameron jer sebab last visit kat situ macam tak berape puas arr..Lagipun aku dah tau tempat tu macamana cuma yg azab sikit tue bila drive naik atas.Korang pepahamlah kan jalannyer macamana.

Tapi fikiran aku macam berubah jer bila tengok deals "Hot deals for Genting Highland"!!!Banyak jimat tueeee..!!!Cepat2 aku calling adik aku tau..Heh jadi tak jadi kene tanya orang tua dulu nih..Yang nak tau lebih boleh tengok kat "Hot deals for Genting Highland" .

Sunday, May 27, 2012

Lazy Sunny Sunday..

Rasa nak tido sampai petang jer since petang ni sure hujan punyer..laalala tak cukup tido!badan and otak letih!kalau dapat massage ni mesti best.=)

Nak update jugak blog ni walaupun hanya dua tiga ayat..hehe

Happy sunday guys!

Thursday, May 24, 2012

Tiba-tiba dia bawak besi...!

Yer betul aku tak tipu depan mata aku tuh..

1am
Aku rasa macam takleh nak tido jadi aku dengan kawan aku pusing KL jap pastu singgah ke Dataran Merdeka.Kebetulan orang ramai lagi kat situ sebab ada sambutan Colors Of Malaysia hujung minggu tu.Polis pun ada parking sekali kat citu..

tempat kejadian

Dari jauh aku nampak budak2 jalan ala2 gangster jer lalu depan aku pastu die panggil budak pompuan sebelah aku ikut dia.Kat hujung tu aku nampak die tolak budak pompuan tu siap terduduk budak tu atas simen.Tiba2 aku dengar budak lelaki jerit2 sambil larik bawak batang besi!Aku agak die nk pukul budak yg ala gangster tadi tu..

Menyirap darah aku!Selama hidup ni aku tak pernahlah tengok orang gaduh pukul2 live gni..aku nampak depa dok tunjuk2 pastu aku toleh tempat lain takutlah nak tengok..

Pastu aku dengar kawan aku cakap ''Bila nak start ni?''
''hahhh??''

Rupanya depa dok gaduh mulut jer aku agak sebab polis ade ctu kut!Alahh drama tullaaa...


Wednesday, May 23, 2012

Date with Shaheizy Sam..

Tengah bersiap-siap nak date dengan Shaheizy Sam tueee..

Sesambil tu ngap biggg donut utk hilangkan nervous katakan.=)Teringat pulak dedulu kala aku cakap ngan mak aku suruh jual donut cokelat cenggini kat kampung.Sekali jual pergghhh beratur bebudak sekolah wa cakap sama luuu..Jadi tokey donut jap mak aku=P


Orait dah 4.10pm dah jadi jom date dengan Shaheizy Sam kat TGV jer uollss kan last entry kata nak Wednesday Movie Dating..Sebab dulu dah tengok Ngangkung sekarang Nongkrong pulak..Layan jerlahh..Ringan jer movie ni takdelah kelakar sangat pun cuma kekadang tu terlepas jugak aku gelak..Next KL Gamgster pulak bila nak kuar nihhhh..

p/s Sebut pasal KL Gangster aku nak citer kat korang pasal kejadian kul 2am kat dataran..Tungguuuuuuu


Wednesday movie dating..

Jom movie dating korang...bisa ngak??

Setelah aku belek TGV pilihan yg ade cuma Nongkrong or MIB jerrr..MIB takleh lu kene tunggu minggu depan kott.Apesal takde citer best hujung2 bln Mei ni..


Nongkrong pun Nongkronglah janji leh layan hatiku yg lara ini..chewahhhhhh=P!


Thursday, May 17, 2012

Putus tali!



Sejak laptop takde nih aduh payah na nak update blog=(Time2 gnilah buffered earning datang pulak..jom buat duetttttt..


Saturday, May 12, 2012

Grilled Turkey Yang Menggoda!

Yay hari tengahari dah..!!baru sedar nak g mandi..hahaha..layan FB jap tu yang sampai lupa nak mandi..hohoho..dah tengahari dah ek jadi jom citer pasal makannnnnn.....

Sesambil belek email pagi tadi aku dptlah email dari MyDeal..alah yg email diskaun kaw-kaw tu..ada diskaun dining,travel,gadjet and memacam lagilah..Terus klik CNI..

kredit to MyDeal

Ntah macamana hati ni macam tertarik jer kat Grilled Turkey Breast tueeeeee.Aduh dish ni mengoda banget!.Rasa nak try jerr..Only RM18 jer koo..

nak taknak nak taknak??

Friday, May 11, 2012

Hari Terakhir Aku Bersama Dia...

Elok-elok aku p bersihkan sampai berkilat,aku lap2 buang debu2 semua..lama aku tengok laptop aku ni..banyak jasa dia kat aku dari aku U dulu sampailah sekarang..Laptop ni tak pernahlah susahkan kepala otak aku..Tak pernah rosak pun selama 6 tahun aku pakai..

Inilah satu2 pemberian atok aku time aku tengah pokai kering atok aku yg dulukan duit dia utk mudahkan aku blaja katanya..Betapa sayang aku dengan dia ni..perghhhh..!!!


Tapi harini aku kene ucapkan selamat tinggal buat selama-lamanya kat dia..Sedih aku dooooo..Dek kerana salah orang lain aku yg merana aku yang dipijak kepala T__T 


Wednesday, May 9, 2012

Hadiah Hari Ibu..

Still tercari-cari lagi hadiah Hari Ibu??Kalau macam tu samalah macam aku blur jap ape yer best nak kasi kat mak2 kita ni??

Actually aku tak berkesempatan lagi nak keluar survey barang so salu carik2 online jer.


Mungkinkah ini??Olay Regenerist..

Adik aku asyik bagi cadangan kain ela dan tudung jer..Bukan ape dah slalu sangat mak aku dapat kain ela .Anak buah,makcik aku kain ela selonggok bagi kat mak tu yang baju kurung dua almari jadinya..hehehe..Agak2 ape lagi yang best ohh??

Pic kredit to google.


Friday, May 4, 2012

RM48 for iPhone 4s??

Sekarang adalah zaman smartphone dan bagaikan satu kemestian.Bila tengok orang pakai "wahh best-best nak jugak!" tapi harga dia alahai mahal betul..Nak campak 1K-2K sekali untuk smartphone saje dah gigil kepala lutut ni..

google

Jadi dicni ada satu jalan penyelesaian.Hanya RM48 for iPhone 4S!!!Biar betul??iyer donggggg..Untuk mengetahui lebih lanjut lehlah ke RM48 for iPhone 4S .Sape lambat memang tak dapeklah barang hot niiii!!!!


Rahsia Jumaat..

Baru ada kesempatan nak update blog..Ehh dah Jumaat rupanya..maaflah yerr aku sedang mengusahakan satu lagi sumber pendapatan sampingan aku sebab tulah blog ni macam terabai jer..namun aku nak berterima kasih buat pembaca blog ni yang setia juga datang melawat blog aku ni..

google
Orang kata kalau nak dapat banyak mestilah dari sumber yang pelbagai satu sumber saje mana cukup tulah yg sedang aku usahakan...sesambil tu nak mendapat keberkatan Hari Jumaat itu sendiri..aku harap semua ini dipermudahkan oleh-Nya.

Oh yer aku baru terbaca berita mengenai pemergian Bob Kuman semalam.Al-Fatihah buat arwah dan takziah aku ucapkan buat keluarga arwah..Semoga rohnya dicucuri rahmat..Aminn..

Orait semua tak naklah bebel panjang2 jom kita sambung kerjaaaaa...


Tuesday, May 1, 2012

Selamat Hari Pekerja!!!cuti tak???

Selamat pagi readers!Dah breakfast?


Selalunya kalu breakfast aku akan amik meehoon  tak pun nasi lemak.Jarang benarlah breakfast setakat roti bakar or telur separuh masak plus teh tarik semuanya nak yg berlemak aje..biaselah rakyat Malaysia katakan..=P



Tapi pagi harini lain pulak.Malas nak pegi kedai punya pasal jadi makan jerlah baki kurma and kismis semalam.Aku dapat ni pun orang yang bagi depa baru balik umrah kira kurma mekahlah buat sarapan gtu.Makan 3 bijik kurma jer dah kenyang koo..plus secawan teh o..korang sarapan ape tadi?

p/s Selamat Hari Pekerja!!!

tweet..

Followers