Tuesday, July 19, 2011

PESTA FLORA PUTRAJAYA 2011 VERSI GAMBAR BUNGA.

Yg minat bunga,orkid yg warna-warni post ni utk u olls.Gambar ni sepanjang Pesta Flora Putrajaya 2011 last week.''Awak jgn lupa ambek gambo bunga tau mak saya nak tengok''.Post ni banyak gambar sarikata aku ckit jer.  




Tidak ketahuan berape reganyer..

Try bilang berapa kosongnya..aku terngaga..Sold out ko..


Yg merah tu menarik perhatian mataku..




Yg ni aku soka..nampak tak?


 Apekah buah sentol itu?
Rambutan budak sekolah pun adooo..

warna-warni cactus
RM7/pcs

and last sekali harum sundal malam..tiap kali aku denga nama pokok ni aku ter'imagine'' kak pon mengilaiiiii uuu..

COSLOW ALA KFC..



Ni baki coslow aku semalam.Aku dapat resepi coslow ala KFC ni kat internet jugak tapi aku tak hengat address webnya.Kemain oren color coslow aku,terlebih carrot ko seciput kubis.Nak coslow u olls rasa mcm coslow KFC kene pandai balance rasalah.Aku main campak2 jer dah terlebih masin.Asyik terlebih jer.Tibai jerlah makan takkan nak buang kut.Aku tak kasik resepi lah yer senang jer ni...

AKU PUN FOOTBALL FREESTYLER JUGAK PEE..E

Tau tak ape itu football freestyler?Wah tajuk tak agak2..macam lah aku pandai sangat.Ok Football freestyler tu adalah satu seni timbang bola  secara bebas.Kat cni kita akan nampak macam2 gaya timbang bola yg unik bergantung kepada kreativiti seseorg itu.

Baru jer aku nengok si Nam the man & Abbas dok timbang bola depan Sri Pentas,ternganga ko dok terpikirmacamane bola bulat tu bola steady jer depa timbang.Aku dok timbang dgn kaki tu leh jgak tapi 2x jerlah pastu terus hilang bola tu.Si Abbas tu bagitau die boleh buat sehingga 40 style!memang patut pun die dh boleh jadi judge sekarang.

Yang menarik lagi depa ni ade gelaran2 Dr & Prof.Aku kira Prof tu dah pro sesangat lah kut.Dengan timbang bola saje u olls!Ade info ckit kat cni,bulan September 2011 di Sunway Pyramid akan ade championship utk freestyler seluruh dunia.Tarikh tu aku comfirmkan lagi nnt yer.

Ini breakfast post utk korang baca dulu k..

tweet..

Followers