Monday, August 20, 2012

Ketupat,Lemang,Rendang...Selamat hari Raya darlings!

Salam my readers!
Wow lame giler saya tak menulis disini.Oppsss first of all saya nak wish all of you Selamat Hari Raya Aidilfitri=)Mohon ampun dan maaf sekiranya selama saya menulis ini saya ada menyinggung perasaan my readers.FYI saya cuma dapat online kat CC jer since my lappy dah takdek ni.Kene tunggu orang hadiahkan baru leh online selalu ye tak=P

kad raya untuk korang=)

Orait my dear saya akan aktif berblog kembali after raya.Rindunyer nak blogwalking kat blog uolls.See you darlings!


tweet..

Followers