Thursday, January 27, 2011

SHARIFAH SHAHIRA SAH JADI DJ SURIA FM


Dah korang baca tweet si Fasha Sandha tue??kali ni citer hal lain lak Sharifah Shahira @ Shira sekarang dh sah bergelar dj Suria Fm.Sebelum ni Shira dilihat aktif dalam bidang pengacaraan tp sekarang die ingin mencuba nasib sebagai penyampai radio pulak.

Shira akan digandingkan bersama Zizi dan Halim Othman utk slot pagi,Suria Breakfast selama 4 jam bermula jam 6 pagi.Pengumuman perlantikkan Shira akan diberitahu dlm satu sidang media khas:Breakfast@Suria Terbaharu di Studio V,One Utama,3 ptg,Jumaat.

FASHA SANDHA TUNJUK BUKTI TU!!!

Dek kerana cerita perpisahan dgn jejai,Fasha nk tunjuk bukti.Nak tau ape??Meh follow twitter Fasha Sandha die tgah dok galak tunjuk bukti tu..

Nak kesian ke nak soka???

BLOGGER IN MAGAZINE AND NEWSPAPER

Blogger2 hebat dh masuk paper and magazines.Kite bila lagi?Blogger hebat seperti Redmummy yg mmg tak boleh disangkal lagi popularnya,dan juga haritu blogger BenAshaari dlm magazines.Saya rasa ade ramai lagi yg dh masuk paper cuma sy xpastilah sape.

Blogger2 hebat seperti ni dgn tak semena2 dh naikkan semangat kita utk menulis dgn lebih baik lagi.Dah terbukti  blog personal pun bleh naik jugak tak semstinya blog kisah artis,politik, dan cerita semasa je boleh naik.Bg blog personal ni ambik masa ckit nak naik tp klu reader minat cara you menulis,pandai main dgn 'keyword' dan SEO tak sampai setahun pun dh famous daa.


Klu ade kawan msti ade musuh kn?Sy percaya blog2 hebat ni pasti ramai musuh namunnn lebih ramai kawan.Tu baru dlm dunia maya belum dlm dunia nyata lagi.Ape2 pun nak senang bukan senang,nak susah pun bukan susah=D

tweet..

Followers