Tuesday, December 21, 2010

GAMBAR ISTERI BARU KM SARAWAK

Pada mulanya saya tak ambik port sgt tetapi selepas my fren ckp KM Sarawak kahwin  dgn gadis muda dari Lubnan tb2 lak jadi teruja nak tgk.=P Tue diaaa gadis Lubnan tinggi tak tinggi taste KM ni.Dah jodoh kn.Meh tgk pic isteri cun KM Sarawak ni.





Before ni arwah isteri KM Sarawak berasal dari Australia sekarang ke Lubnan lak.Wanita yg berusia 28 tahun ini adalah seorang bekas pramugari.Semoga berbahagia selalu=)

ALAHAN PADA DEBU

hi darlings!

Syukur saya xda alahan dengan makanan,tetapi kene alahan pada debu pulak.Rumah kne bersih dari  debu and habuk dhlah kt umah ni senang2 jer habuk nk masuk.Kne jarang buka tingkaplah jawabnyer.Agak melecehknlah kn klu alahan pada debu ni.

Nth debu mane pulak yg tinggal tu badan jadi gatal2 and mula kulit jadi kemerahan.



Gambar ni tak bleh nak tunjuk pulak yg merah2 tu.=P

tweet..

Followers