Tuesday, March 29, 2011

SINGGAH ULU YAM

Selepas ada drama jadik ok setuju ke cni.Gerak pun dh kul 5 ptg redah jelah.Sampai je tgk2 orang ramai lagi,last dtg ulu yam ni pun 3-4 tahun lepas.


So dh pg Ulu Yam aku nak tgk orang mancing jerlh.Dari dulu lagi aku dh bising2 nk mancing jugak kat cni.Takde joranlah umpanlah mcm2 jer alasan cik abe tu.

Mengadap matahari kooo.Dhlh mata aku ni silau jer bila tah aku nk kasi setting mata ni lagik.Dulu aku try ubat2 kasi kurang silau tak jugak baik.

Banyak tul pancing pakcik ni.Dekat anak die ade dlm 5 batang pancing.Uuuiii nak satu leh cik=P

Camping



Aku suka last pic tu yg aku tepek jugak walaupun anak orang.Hahaha.Lain kali aku nak dtg lagi mungkin kali ni bawak pancing pulak.Perangai aku yg satu ni ikut ayah.Kecik2 aku ikut ayah pg mancing udang,ikan kdg2  tu ambik anak udang yg kecik2 tu.Wahhh kenanagan sungguh!

tweet..

Followers