Monday, August 15, 2011

BUKAN REZEKI KITA DATUK LEE CHONG WEI

Inilah gambar LinDan Juara Badminton Dunia 2011 buat kali ke-4

Sob..sob..=(

google

Ini adalah keputusan perlawanan antara Datuk Lee Chong Wei (LCW) dan Lin Dan :

22-20, 14-21, dan 20-22

Korang lihat lah keputusan set ketiga itu aku mmg sah2 akan kecewa.Klu aku dah kecewa ape lagi LCW ye tak.Ckit jer lagi tu.Namun gelaran Juara Dunia masih bukan milik pemain Malaysia.Ape nak buat kan=(

Tapi bila aku pikir balik usaha LCW dalam game tu aku rasa tak adil utk kita rasa down or kecewa dengan die.LCW bermain sgt baik dan nampak di riak wajahnya yg inginkan gelaran Juara Dunia itu.

Malaysia oh Malaysia kene cari pemain pelapis bertaraf dunia selepas ini kerna mungkin LCW takkan beraksi lebih lama dalam dunia badminton lagi.

JOM PACAK BENDERA DI BLOG

Jomlaaa sama2 letak bendera kat blog.Sekarang ni kan bulan kemerdekaan,alah sebulan je pun .Tak dapat nak mengibarkan bendera kat rumah sewa aku ni jadi kibarkan kat blog jelah dulu.



Masa arwah ayah aku ade lagi dulu dielah yg rajin pacak bendera depan rumah kat kampung tu.Tiap2 tahun ko tak pernah miss.Sekarang mak aku tak larat dah nak pacak bendera tu tunggulah anak2 mak balik karang adelah yg rajin tangan tuh.

Thanks a lot kat Amir Izzat memanjang akak carik bendera gerak2 ni baru leh jumpe.Korang nak jugak bendera tu leh copy codenya kat blog Amir Izzat.Free jek..

tweet..

Followers