Thursday, July 7, 2011

30 TEBUSAN,SUSPEK CEDERA PARAH

Aihh aku dok seram jer sekarang banyak tul org jahat!Alhamdulillah suspek yg jadikan kanak2 tadika sebagai tebusan tu berjaya ditangkap mungkin sekarang ngah ditempatkan kat hospital kut.Dengarnya suspek tu org kurang siuman lagi bahaye oii die bukannya tahu ape yg die buat.




 google

Ohohh aku terlihat sesuatu yg menarik perhatian hati wanitaku...Auuuwww...


KEPUTUSAN UNDIAN KELAYAKAN OLIMPIK 2011 PERINGKAT ZON ASIA

Jom semak Malaysia...

BREAD WITH CHEESE RECIPE!


Aku kira ni sesuai utk sarapan pagi.Haritu aku ade post entry yg sama tetapi takde resepilaaa.Kali aku share resepi pulak.

Bahan2
2 sosej
Cheese(ikut sukatan korang)
Sos chili
2 keping roti gardenia
2 biji telur

Cara-cara
1) Letakkan sosej,cheese dan sos cili di atas sekeping roti.Kemudian letakkan sekeping lagi roti diatasnya.(mcm buat sandwich)
2)Salutkan roti tadi dengan telur.Kemudian gorengkan.Jika ade baki telur tuangkan sahaja dalam kuali.Goreng sehingga warna kekuningan.Siap!

Mudah je kan.=)

tweet..

Followers