Tuesday, March 22, 2011

BUAT HATI AKU TERDETIK

Tgah masak,tv aku biar jer bukak,sunyi sgt karang takut aku.Hehe.Ade sorang ustaz tu tgah bercerita dgn kanak2 pasal topik usia.Mula2 aku tak ambik port sgtlah(tgah potong2 bawang).Ustaz tu kata umur kita ni paling kurang pun 60-70 jer.Klu lebih tu kira bonuslah.Yang meninggal sebelum tu lain citer.Bila aku pikir2 usia aku dh tua jugak.Sekarang ni masa makin cepat kan.Macam2 pulak yg berlaku dgn dunia kita sekarang.Korang pun boleh rasa ''waktu'' tu semakin hampir.Semoga kita sentiasa dibawah lindunganNya.

JIMMY CHOO MALAYSIA

Jimmy Choo yang kasutnya dipakai oleh kerabat diraja dan artis popular Hollywood rupanya bukan pemilik sepenuhnya jenama mewah itu.Baru aku tahu,aku ingtkan mmg syarikat tu die punyer.

Dalam tv Jimmy Choo cakap die nak ambik alih keseluruhan syarikatnya semula dan akan menjadikan Malaysia pusat utk Jimmy Choo mengembangkan jenama tersebut.Nilai syarikat itu kini adalah RM2.4 billion.Nak lebih korang singgah CINI


Koleksi kasut Jimmy Choo

QUICK UPDATE!!

Esok result spm kuar aku doa2kan adik aku dpt result yg die harapkan.Selama ni aku tgk die struggle giler2 time study hope semuanya berbayarlah dgn result nnt.Aku baru dapat online harini sehari aku tak mengadap lappy aku rasa cam takde nafas jer.

Aku dok srg2 jer kat rumah ni kawan2 aku baru jer balik kampung td.Tb2 bulu roma aku naik!

tweet..

Followers