Saturday, June 11, 2011

PHOTO BERTUDUNG FACEBOOK LUCAH

Zaman sekarang semua org ade facebook even budak2 kecik pun.Bila dh ade fb tu mcm2lah photo yg diupload.Ape yg aku nk ingtkan berhati2 bila upload photo.Ko senget seksi ckit ko jeling seksi ckit kebarangkalian adalah sgt besar utk digunakan sebagai profile photo dlm fb lucah.Maknanya photo ko telah dimanipulasi dan mungkin akan memalukan diri ko sendiri.

Ada satu facebook akaun %@#@#% Haus tetapi photo perempuan bertudung tgh jeling manja.Comel mmg comel.Aku rasa kecomelan tu akan tarik banyak org jadi friends die.Bila tgk pic yg lain semuanya tak sama photo curiklah tu.Seolah2 depa buat mcm katalog.Aku agak ni jenis orang2 yg menipu duit orang ni.Dhlah owner account fb tu update status ayat2 lucah jer.Memalukan jer dhlah muka kita yg comel bertudung tu terpampang kt ctu.

Janganlah expose diri ko keterlaluan sgt bersepah org jahat kt luar tu tgk perhatikan korang.

tweet..

Followers