Monday, March 28, 2011

CURRENT FAV PLACES!

I love nature!!!=)

Ulu Yam,Selangor

Jeti Sematan,Sarawak

SELERA ISNIN

Vavava aku rajin memasak hari isnin ni dah niat awal2 dh.Enggak bisa makan di luar jer gaji tak masuk lg kn kn awak=P Selera isnin aku nak udang and kerabu mangga.Dijamu bersama air laici kegemaran tekak aku.Apekah sejak dua menjak ni aku asyik order laici jer hilang sudah teh o ais limau aku.



Bfr makan aku dok melantak buah betik sejuk dalam peti ais tu.Argghh giler best panas2 makan bende sejuk.Last2 makan nasi ckit jer.Eh boleh turun berat badan aii niii=P

DATING WITH RANGO.

Korang dh tgk Rango?Ni seminggu lepas punye citer lah.Aku tgk Rango semata2 kerana Johnny Deep.Aku peminat setia Jonny Deep ni dari dulu kala lagi.Merong Mahawangsa aku tolak tepi dulu asyik full jer memanjang.

teruk giler pic camera ni.adoyai.
Masuk panggung jer seat dh ok dh citer pun dh start aku boleh tido lak 15 minit gtulah.Intro citer ni giler slow and boring.

Alah rugi jer aku pilih citer ni tadi.Ingat kan best sgt=(

15 minit pastu aku sedor balik jalan citer pun dh laju ckit dr tadi and kurang membosankan.Bagi aku Rango ni ok2 jer takde yg menarik sgt pun untk budak2 aku rasa depa enjoy jer.Aku bagi 3 bintang untuk citer ni.

tweet..

Followers