Wednesday, December 14, 2011

Rambut gugur semakin teruk=(

Oh my dear rambut aku kemain banyak gugur macam air mengalir dah gayanya.Rasa nak menangis pun ada=( Lepas aku baca forum tadi aku nekad nak stop gune shampoo rejoice tu depa kata banyak chemical.


Bila aku tengok lantai mak ai rambut aku jer bersepah kat situ.Aku rasa dah tahap serius bebenor dah ni.Korang yang tau macamane nak kurangkan rambut gugur aku ni pls pls tell me..

Bantuan anda sangatlah dihargai=)

Pic kredit to google.

Borang Bantuan Rakyat 1Malaysia(BR1M) Palsu.

Dahlah orang tu susah,ada yang ambik kesempatan lagi.Yang aku nak cakap ni mengenai borang Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) yang PALSU!!!

Inilah dia borang PALSU tu..


Aku dapat info ni dari rakan2 fb korang tengok dulu elok-elok borang tu sebelum isi tau..

KL dilanda banjir kilat..terkejut aiii...

Mana tak terkejut aku bila member aku bagitau Bernama banjir.Eh bila masa pulak yer aku yang dok cni pun macam terpinga2.Tulah aku dok bertapa jer tak dengar news pun.Masalahnya aku tak lalu pun jalan yang banjir tu so tak tau ape2 punggg.



Kesianlah korang yang balik keje petang semalam.Dari gambar yang aku tengok ni agak teruk jugaklah.Jangan hari ni hujan lebat lagi masakkkkkkkk!!!

Pic kredit to Hmetro & Malaysiakini

tweet..

Followers