Friday, November 11, 2011

Muzik Video & Lirik Carta Hati by Najwa Latif




Saya dimaklumkan muzik video Carta Hati baru dikeluarkan kepada pendengar pada 


11/11/11 iaitu hariini.Opss lupa lak muzik video ni untuk harini jer tau.Untuk pendengar di 


Youtube tunggu 20/11/11 nanti yer.Jom sama2 enjoy lagu comel dari Najwa Latif..


Lirik Carta Hati by Najwa Latif...
hmm.. hoo.. haaa.. mmm..
Engkau duduk di situ

Diam tersipu malu

Mahu mendekati aku

Aku mulai resah

Hatiku jadi kebah

Melihat dirimu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati

Lalu cinta kita bermula

Dari mata turun ke jiwa

Dari teman menjadi cinta

Dan berjanji untuk setia

Sehidup semati kita

Menjanjikan bahagia

Untuk kita berdua selamanya

hmm.. hoo.. lalala.. mmm..
Jangan engkau jangan pergi

Jangan tinggalku sendiri

Jangan tinggalkan carta hati

Kau janji kan bahagia

Ku janji kau tak terluka

Teruslah berada di carta hati kita

lalalalala.. hooo…

lalalalala.. mmm…


kredit to Hotfm & Liriklagu

Surah ar-Rum ayat 41

Saya baru habis membaca isi khutbah jumaat untuk harini.Khutbah hari ini menjurus kepada ''Membudayakan Kebersihan''.Walaupun kita dah meningkat dewasa namun ada juga sesetengah orang yg mengabaikan kebersihan diri dan alam sekitarnya.Jadi jangan ambik mudah.Kalau anda nak membaca khutbah tersebut anda boleh download DICNI

Ayat dalam surah ar-Rum ini sangat menarik perhatian saya,

Surah ar-Rum ayat 41

Bermaksud: Telah timbul berbagai kerosakan dan bala bencana di darat dan di laut dengan sebab apa yang telah dilakukan oleh tangan manusia; (timbulnya yang demikian) kerana Allah hendak merasakan mereka sebahagian dari balasan perbuatan-perbuatan buruk yang mereka telah lakukan, supaya mereka kembali (insaf dan bertaubat).

Fikir-fikirkanlah kenapa sejak dua menjak dunia ini sering ditimpa bencana...

20.11.2011 lagi Istimewa....



Hahaha terjumpa statement ini di fb Esty saya rasa ada betulnya jugak 20112011 lagi special dari 11112011.What do u think?

Miss Universe Malaysia 2012 Winner!!!

Miss Universe Malaysia 2012 goes to..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Kimberley Leggett!!!

More details about her..



• Age: 18
• Occupation: Student (majoring in Economics & Business) / Part-time Model

• Height: 175cm (5′ 9″)

• Born and raised in Penang, Malaysia to parents of mixed heritage (Malaysian/British)

• Education: Attended St.Christopher’s International Primary School and graduated from The International School of Penang (Uplands) in 2011& will attend UCLA for Undergraduate Bachelor’s Degree majoring in Economics/Business beginning Jan 2012

•Can speak, read & write in English, Bahasa Melayu/Malaysia & French.

• Member of the Uplands Student Council for 4 years (2007-2011) and held Disciplinarian position for 2 years
• Member of the Model United Nations (2010)

• Member of the Uplands Amnesty International Group (2010)

• Member of the Uplands Environmental Society (2009-2010)
• Music: Drums/ piano

kredit to Malaysiasaya & 2space

tweet..

Followers