Wednesday, April 20, 2011

TETAP SETIA

Klu tak silap dh hampir setahun aku guna skincare Safi Rania Gold ni dan sehingga sekarang aku tetap setia.Walaupun org kiri kanan aku pakai skincare berjenama mahal2 tapi aku maintain jugak dgn label ini.Buat ape aku nak ikut org sedangkan dengan gune skin care Safi kulit muka aku alhamdulillah takde masalah.Yang buat aku terkejut tu takde jerawat langsung naik kt muka ni walaupun aku tgh period.


Dulu aku dok bising2 cari shampoo sesuai nahh aku dh jumpa sekarang.Setakat ni rambut aku yg asyik bermasalah tu dah nampak perubahan ckit.Senang diurus n kurang gugur.Pape pun aku tgk dlm beberapa bulan lagi klu hasilnya memuaskan hati aku update lagilah kt cni.

tweet..

Followers