Tuesday, August 16, 2011

SELAMAT TINGGAL CESC FABREGAS=(



Akhirnya bekas kapten Arsenal Cesc Fabregas meninggalkan juga Arsenal untuk ke Barcelona.Perpindahan pemain tersebut dikatakan bernilai £35million.Serious aku berharap sangat die kekal.

Antara kata-kata terakhir Fabregas buat Arsene Wenger

''The relationship was fantastic. I spoke to him on Friday to say goodbye and I got very 

emotional because he’s been like a father-figure to me. I couldn’t even talk at one

 stage when I wanted to say how grateful I was for what he has done for me'' 

=(

=(

REVIEW RISE OF THE PLANET OF THE APES

Hujung minggu lepas aku berkesempatan tengok Rise Of The Planet Of The Apes dengan member aku.Tujuan utama kami keluar nak carik sushi tapi ngak ketemu.Dengan masing2 tak bawak jam agak kelam kabut nak tau pukul berape dah sekarang.


Klu ikutkan selera aku movie ni dapat 3/5 bintang saje.Kenapa?

Intro sangat membosankan.Jalan cerita biasa2 saje dan aku boleh agak aksi selepasnya.Senang citer nothing special lah citer ni.Sangat berlainan dari filem pertama dulu.So aku and member aku balik buat muka boring.


Freida Pinto pun berlakon dalam citer ni namun die tak menyerlah sgt.Cuma kepintaran si Apes tu jelah yg kadang2 buat aku gelak ckit jerrr.

tweet..

Followers