Saturday, March 16, 2013

Sayang mak!

Dikalangan mereka itu
Ada yg sedih kayak aku
Sedih jugak nikmat yg Esa kok
Ngapa harus mengeluh..

Aku down giler bila dpt tau mak aku sakit. Mana taknya makcik aku msg mak mcm dh teruk sgt. Mengelabah aku buat keje sume xjadi.

Aku kn dok jauh ape2 jd myesal aku. Aku call xde nk jawab msti adik aku punye peel silent phone.grrr!!! Last2 lepas 24 jam baru ada yg jawab. Tu pun atok yg jwb.

Dptlh aku ckp dengan mak lega hati aku yg mak xseteruk seperti msg yg aku bc semalam.Msg banyak air dr isi..

Readers aku mohon doa kalian supaya mak aku cpt sembuh..

P/s>Dugaan bsr utk hikmah yg lebih bsr..

Tuesday, March 12, 2013

Barcelona vs Ac Milan


Barcelona vs AcMilan..what is ur prediction???

Ac Milan dengan kelebihan 2 gol bermain di tempat lawan..mampukah mereka ke quater final??

Aku kembali!

Heylu readers!!Ade lg ke pembaca blog aku ni..hehe..Tiba-tiba pulak harini terbukak hati aku nk menulis balik rinduuuu koo dengan korang.Ceh!!!

Kali ni aku kembali dengan cerita hidup baru lebih menarik lebih adventureous(btul ke ejaan aku ni) kata orang..heh

Pape pun next entry kite citer pnjg lebar k..adios

tweet..

Followers