Sunday, December 19, 2010

GAMBAR LADY GAGA TANPA BRA.


Gambar Lady Gaga tanpa bra ini diambil ketika membuat persembahan di 02 Arena London,baru2 ini.Menurut mystar Lady Gaga turut tidak memakai seluar dalam dan hanya menutupi alat sulitnya dgn pita pelekat

Komen haku:
Nape tak telanjang jer terus kan senang,tak payah nak tutup2 dah lagipun satu dunia dah nampak aset U.Itu baru sporting.Ade beran???=P

TANGAN KAKI BIRU!

Jadi kebiasaan klu balik semenanjung saya mesti sakit.Sebab susah nak adapt cuaca disini berbanding tempat saya.Lagi mengejutkan semalam jari tangan n kaki jadi biru.Ni my first time.=(


Sakit2 pun blog kne update jugak.I  miss my blog more=)





Saya kira bertuah ade seorg kawan yg sgt baik.She prepares my food and ubat2 bila saya tak sihat.Tq darlings!!=)



tweet..

Followers