Tuesday, January 3, 2012

Usia meningkat baru sedar nak pakai Anti Aging produk!

Tiap tahun bila usia makin bertambah baru sedar nak pakai anti aging produk.Aku memula jer semangat pastu hampeh..Tapi tahun ni aku takleh wat memain oooo lagi berapa tahun nak masuk 30an..


Yg pertama dalam otak aku adalah Olay produk.Mungkin Olay Total Effect & klu ade fulus lebih nak jugak guna Olay Regenerist..Sebab zaman sekolah-sekolah dlu aku pengguna tegar Olay produk..ngeee


Dan yg terbaru sekarang Loreal Youth Code Pre-Essence..Price RM109 mahal oooo..Nak rembat pun maybe tunggu sale sajerrr.

Pic kredit to google

Mari Pilih!

Surga2 handbag utk korang yg nak carik handbag yo.Kat my surga handbag ni ade macam2 pattern & saiz boleh korang pilih.Nak saiz kecik,medium,besor sume ade!


Harga berpatutan yer korang with FREE SHIPPING pulak tu.Cakap banyak pun tak gune,korang klik jer CINI .Jangan lupa 'LIKE' fb sekali tau.

Klu suka handbag kat atas tu silalah Like post ni k=)

Cian my aunt kene pow=(

Ingat lagi tak my aunt yg pindah aritu?Klu tak ingat refer Airport Banjir.Barang2 perabot semua my aunt poskan guna kargo.Jadik barang2 tu sampai semalam.



Kebetulan time tu my aunt call aku tanya pasal something yg die bagi.Nak tau tak ape my aunt bagi??Next entry lah korang.Tak menyabar tau korang ni..hehehe..So berbalik pada citer kargo tadi bila kontena tu dah sampai rumah,my aunt dah turunkan barang2 semua.Bila nak bawak balik lori kontena tu stuck..

My aunt kata klu dah lebih 4 jam kontena tu kat ctu kite kena bayar ikut per hourlah.Time die call aku tu dah lebih 4 jam tau!!Disebabkan konon2nya stuck kat celah2 batu tulah..Pastu my aunt kata die kene sewa ape ntah utk tarik lori tu pulak.Melayang Rm300 gtu jer.

Dahlah kene bayar per hour tu pastu kene bayar RM300 lak utk tarik lori tu!Eeee mentanglah my aunt tu orang baru kat sana kau pow kemain!Tak suke ah gitu.

Pic kredit to Clker

Mak aii letihnya buat dua kerja..



Semalam aku dah start keje yg kedua..Mak aii balik jer lembik jadinyer..Takperlah demi mak kene buat jugak..Oley!!!=D

tweet..

Followers