Friday, May 16, 2014

Happy Teacher's Day & My Stories.


Selamat Hari Guru Buat semua guru2 dimana jua anda berada.Terima kasih atas semua ilmu yang guru2 ajarkan kepada saya sehingga saya mampu ke menara gading.Jasamu tidak akan ku lupa.

Ni special wish utk guru yang amat aku sanjung cikgu addmath aku dulu,Cikgu Lim.Nama dia mmg melekat kat kepala aku ni sebab sebodoh2 aku addmath dari E dia boleh ajar aku sampai dapat A1.Aku sendiri pun tak percaya.Masalahnya bukan aku saje tapi sume kawan2 sekolah aku.Paling teruk pun C lah.Mana tah nak carik cikgu macamtu.Hi cikgu!

Buat cikgu yang pernah suruh korek tangki tandas,jalan itik pusing bangunan sekolah,denda ketuk ketampi seragam, & macam2 lagilah.Aku nak wish tanpa cikgu tak meriahlahlah zaman sekolah saya.Tq cikgu!

Ape citer korang lak?

pic kredit to HERE

Wednesday, May 14, 2014

Betul ka ni??



Betul ka ni???
Mak aii besar sungguh KLIA2 ni!
Merasalah aku exercise balik raya nanti=P

ceh macamlah kampung ku di london sana.

FA Cup Final 2014 : Arsenal vs Hull City

Tak kesabaran nya aku nak tengok game ni.Hope Arsenal dapat Cup lah wei tahun ni.Kalau menang FA Cup ni kedengarannya Arsene Wenger akan stay kalau kalah die bersara.Dan ada berita sedih pulak tu lepas FA Cup ni Bacary Sagna nak bla dah tinggalkan Arsenal..Wuaaaaa.

Steve Bruce vs Arsene Wenger

Untuk korang yang nak tau info pasal FA Cup Final 2014 : Arsenal vs Hull City korang boleh dapatkan dibawah.

FA Cup Final 2014
Arsenal vs Hull City
Date : 17 May 2014
Time : 11.30pm (Malaysia Time)
Live : Astro Supersport CH816
Place : Wembley Stadium London
Ticket :  Yang ni aku tak tau..

Pic kredit to uk eurosport.

tweet..

Followers