Wednesday, September 11, 2013

The Checkers

Pattern The Checkers pernah kuar dlm runaway LV klu x silap.Untuk corak ini terdapat dalam 4 pilihan warna.Semua Limited Stock.Sape cepat dia yang punya.Koleksi ini ruang didalam bag lebih luas jadi anda boleh sumbat macam2 dengan hanya 1 bag.

The Checkers-R643
Coloe: Blue,Yellow,Red & Black
Yg berminat boleh terus dptkn info di TrickUP blog .

Tuesday, September 10, 2013

Cute Handbag THE OLIVE

Limited stock!
The Olive
Color : Pink,Blue,Yellow,Green

More details boleh terus ke TrickUP blog.TQ

Saturday, April 27, 2013

Cara Menyemak Tempat Mengundi Secara SMS.

Since smlm makcik aku ada msg ty pasal cara semak tempat mengundi so tergerak hatilah nk buat post khas cara-cara menyemak tempat mengundi melalui sms.Info ni sgt berguna utk rakan2 kite yg xde internet connection.So uolls leh refer terus pic kat atas k

Published with Blogger-droid v2.0.10

tweet..

Followers