Monday, December 27, 2010

KERETA CONTROL

google
Membongkang dirumah pun tak elok jugak.Makin sakit kite dibuatnyer.Jadi utk menghilangkan rasa sakit my fren bwk jalan di Lake Garden yg dh sejuta kali aku pusing tu.Tak mengapa asalkan ada udara segar=D.

Disitu pun haku tak lama kerana dek panas yg buat haku betul2 mcm monyet carik kutu.Bila dh cukup satu pusingan tu saya ajak my fren balik.Dah nak balik??ape daaaa.Kita ke Tasik Titiwangsa lak kata kawan ku.Okeh saya ikut jer.

google
Hujung minggu life cam membosankan jer.Lalu stu tempat tu telinga haku tertarik dgar bunyik cam kete F1 jer.Ok stop kite jenguk lu.Rupanye abe2 dok main kete kawalan jauh yg comel2 dan dasyat laju tu.Ramai org kt ctu saya rempuh gak nk ke depan.kt belakang nak buat ape bukan nmpak pun.Moh ke depan!

Eh lama pulak saya tersangkut kt ctu.Klu bab2 gtu saya sokaaa.Memang hobi haku menengok tapi mainnya tak retii.Terasa hilang sume bisa2 dalam badan ni.Tapi balik rumah mengadap baliklah tong2 ubat saya.Sungguh tidak suka!

SAH CAMPAK!

Alahai time ginilah saya kne penyakit campak ni.Dhlah my mummy xde harapkan my fren jer handle.Haku tak retilah klu xde org tua ni.Bukan ade byk pantang larang ke penyakit nih=(

KEPUTUSAN FINAL(1st leg) PIALA AFF SUZUKI MALAYSIA VS INDONESIA.


Tahniah buat pasukan bola sepak Malaysia atas kemenangan 3-0 keatas Indonesia untuk 1st leg game di Bukit Jalil tadi.Tahniah juga buat jurulatih pasukan Malaysia K.Rajagopal kerana telah berjaya membawa skuad negara ke peringkat yg cukup membanggakan ini.

Dua jaringan telah disempurnakan oleh Safiee Sali minit ke-59' dan ke-71' manakala satu jaringan lagi oleh Ashaari pada minit ke-67'

Ape yg menarik nak citer ni korang perasan tak perasanlah kan 2 gol Malaysia adelah hasil  gerakan menarik yg disajikan oleh Norshahrul Idlan Talaha.Class tak class lah mamat ni.Dan hantaran cantekk dari Mahali membolehkan Safiee Sali menyumbangkan gol yg ke-3 buat Malaysia.Paling membanggakan defend Malaysia yg dibarisi oleh pemain2 muda telah berjaya mengekang kemaraan Skuad Garuda.

Dalam gembira ada juga yg kecewa pada penyokong Malaysia.Buat pe lah pegi tgk bola bawak laser and bunga api.Ko ingat pegi konsert kaaa???Disebabkan hal tu permainan terpaksa dihentikan seketika.Atleast player leh gain energy balik.Hasilnyaaaa 3 gollllllllllllllllllllllllllllll daaaaaaaaaa.=D Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

tweet..

Followers