Wednesday, June 8, 2011

JULIA PEREZ BERBIKINI DI PANTAI.



Yeahhh Julia Perez famous kembali selepas gambarnya berbikini tersebar di internet.Gambar tersebut dikatakan diambil ketika Julia Perez sedang liburan di Pantai Firdaus,Sulawesi Selatan bersama kekasihnya Gaston Castano.Dulu nama Julia Perez ni famous kat Malaysia sebab dia bilang mau pakai coli lasernya semasa perlawanan Piala AFF Suzuki Malaysia menentang Indonesia.Ingat lagi tak?Korang nak lagi detail terjah SINI .

GAMBIT KENE TEGUR!

Seperti yg sedia maklum still heboh lagi pasal klip video PremaYin arahan Gambit yg mempunyai unsur2 yg kurang enak ditonton.Ramai dh yg bagi pandangan and agak tidak sesuailah dengan budaya kita.Semua org tahu ini Malaysia yg mengekalkan budaya bersopan santun.Tiba2 keluar video klip ala nak buat citer porn.Apalagi sentaplah kan.



Klu korang bace tweet si Gambit tu korang dh tahu mamat ni perangai mcmane.Makin dilayan makin menjadi2 perkataan yg tak sepatutnya keluar.Baru2 ni SENIMAN ada tegur jangan nak bandingkan hasil karyanya dengan filem lain sebaliknya bertanggungjawab dengan apa yg dh die lakukan.Tindakan Gambit menghasilkan klip video tersebut  dianggap tidak bermoral dan mencemarkan imej negara WALAUPUN DIPASARKAN DI LUAR NEGARA.

Orang dh tegur tu terima jelah and lagi satu bila dh minta maaf tu biar ikhlas jgn makin banyak pulak songeh ko.Ke mamat ni nk publisiti jer.

tweet..

Followers