Monday, July 4, 2011

BREAD WITH CHEESE!

Nyumnyumm...the last piece!Sedap u olls..kawan aku yg bikin aku cuma makan jer.Kat dalam tu ade sosej + sos cili + cheese + telur!Mulannya nak buat pizza tapi kawan aku kata nak buat cara lain lagi sedap punyerrrr.


Cara nak buat aku hold dulu sebab bukan aku yg buat kan.Jadi kene tanya pada yang pakar dululah.Kali ni aku bagi gambar jer dulu.

YANG MANE LAGI CANTIK?

Lama tak tulis pasal Fazura last update masa pelancaran duta LUX haritu.Sekarang nama dia naik kembali coz Tahajut Cinta!Yeah cite ala2 Nur Kasih gtu.Opps baru perasan aku tak tengok pun Nur Kasih the Movie .Dalam Tahajut Cinta ni Fazura bertudung litup seperti dalam gambar dibawah.Yang mana lagi cantik?

yang ini

atau

yang ni??

Bagi aku gambar yang pertama lagi ayu bukan?

GAMBAR DATUK SITI NURHALIZA MENJALANI LATIHAN ASKAR WATANIAH.

Masa tengok Melodi aritu ade beberapa artis tanah air yg di rekruit sebagai askar wataniah.Yang best tu Dato Siti Nurhaliza pun join sekali .I love i love!So today aku share gambar Dato Siti Nurhaliza menjalani latihan askar wataniah.






source:Oh bulan

JADUAL MALAYSIA VS SINGAPURA



Drama drama drama...semalam banyak giler drama Melayu aku pun dh fedup nak jadik penonton.Jadik macamane hujung minggu korang?berdentum tak???AKu berdentum wei 2 bijik gol semalam.Bangga kejap!Hehhee.Tahniah Team Malaysia!! U olls layak ke pusingan seterusnya.Game semalam tu tolak tepilah kite tgk next game lak.

Next game Malaysia vs Singapura

>>23 July 2011(di Singapura)<<

>>28 July 2011(di Malaysia)<<

Ranking FIFA Malaysia tangga ke-144 dan Singapura tangga ke-142.

tweet..

Followers