Tuesday, November 23, 2010

KUIH TANGGA


Mula2 tgk saya heran pasal pe org panggil ni kuih tangga.Takde rupa tangga punnnn!!Bila rasa mcm sedap pulak.kat dalam tu ada inti Kismis yg di blend.Murah jer 4 keping tu RM1.20.Oklah kan.Dapat ni pun masa my mum g kedai2 kecil kat pengkalan feri tu.Nyumnyumnyum.

CINTA JARAK JAUH KAMI.

googled
Cinta jarak jauh gtu.Saya rasa saya sudah mengalaminya terlalu lama.Saya sendiri pernah without him for almost 1 year++.Tak pernah ''face to face'' selama setahun tu jugak and hanya dengar suara saje.On that time die byk outstation so mmg xdenye nak YM/skype.Mcmane nak gambarkan tu yer.For the first time,mmg payahlah and banyak pakai ongkosss loh.Yelah for calling plus ''SmS''ing.

Dan semestinya kne put a BIG trust on your patner.Suffer giler!Mungkin dh takdir Tuhan we managed to be together walupun hanya sekejap2 pas saya sambung my degree.Alhamdulillah we are going to reach 6 years relationship.Bravo!

Ape yg baiknya pasal long distance love ni?
Learn to TRUST people.
POSITIVE minded.
Ye banyak gune KOS for calling,tetapi save money from sosial matters.

For me long distance love is sweet=)!

MENINGGAL DUNIA KETIKA MENDENGAR TAKLIMAT SPM.

Takziah buat keluarga pelajar tingkatan 5 yg meninggal dunia awal pagi tadi semasa taklimat exam SPM dijalankan.Pelajar tersebut dilaporkan sesak nafas,sebelum disedari guru disitu.Pelajar itu disahkan menghidap penyakit jantung.Maaf saya xdgar pulak dari sekolah mane tadi.

Moral--->Ajal maut boleh berlaku dimana2 sahaja.

TO ALL CANDIDATES:TIPS OF THE DAY.

T.I.P.S OF THE DAY

DONT STRESS YOURSELF.RELAX AND CALM DOWN.

IF YOU FACING 'BLANK' SITUATION,BREATH IN AND OUT NORMALLY.

MAKE SURE TO RECITE PRAYS BEFORE ENTER THE EXAM HALL.

BE CONFIDENCE!YOU'LL BE FINE.

LASTLY GUDLUCK IN YOUR SPM EXAM!
=)

tweet..

Followers