Wednesday, May 23, 2012

Date with Shaheizy Sam..

Tengah bersiap-siap nak date dengan Shaheizy Sam tueee..

Sesambil tu ngap biggg donut utk hilangkan nervous katakan.=)Teringat pulak dedulu kala aku cakap ngan mak aku suruh jual donut cokelat cenggini kat kampung.Sekali jual pergghhh beratur bebudak sekolah wa cakap sama luuu..Jadi tokey donut jap mak aku=P


Orait dah 4.10pm dah jadi jom date dengan Shaheizy Sam kat TGV jer uollss kan last entry kata nak Wednesday Movie Dating..Sebab dulu dah tengok Ngangkung sekarang Nongkrong pulak..Layan jerlahh..Ringan jer movie ni takdelah kelakar sangat pun cuma kekadang tu terlepas jugak aku gelak..Next KL Gamgster pulak bila nak kuar nihhhh..

p/s Sebut pasal KL Gangster aku nak citer kat korang pasal kejadian kul 2am kat dataran..Tungguuuuuuu


Wednesday movie dating..

Jom movie dating korang...bisa ngak??

Setelah aku belek TGV pilihan yg ade cuma Nongkrong or MIB jerrr..MIB takleh lu kene tunggu minggu depan kott.Apesal takde citer best hujung2 bln Mei ni..


Nongkrong pun Nongkronglah janji leh layan hatiku yg lara ini..chewahhhhhh=P!


tweet..

Followers