Saturday, September 4, 2010

PARAMORE LIVE IN KL

googled
Band terhangat di pasaran Paramore akn mengadakan konsert pertama kalinya di Malaysia pada 19 oktober ini.Konsert yg julung kali ini dibawakan oleh Tune Talk dgn kerjasama Tune Tones dan AirasiaRedTix yg akan diadakn di Stadium Nasional Bukit Jalil.Bagi peminat band dari America Syarikat ini bolehlah dptkan tiket di AirAsiaRedTix dan TicketPro dgn harga RM98,RM168,RM268 dan RM358.


10% disc untuk pembelian awal 1 sept-15 sept 2010.
20% disc untuk pemegang kad Air Asia Citibank

MAKEUP HARI RAYA

Balik jer dari shopping ''sebentar'' saya terus try tak toleh kiri kanan pn terus jer calit color and blend2 nth jadi ntah tak.Saya tgh try color yg sesuai untuk raya nanti.Ape yg korang pikir??main coloring book ke..hehehe..sebenarnya minah amatur ni nk blaja makeup sendiri.Bukannye ape pn nak kasi colourful ckit hari raya nanti.Saya buat pilihan warna untuk siang dan malam.Saya cuma cuba2 saje klu hodoh tu terima jelah sbb saya masih terlalu mentah dlm pilihn warna n blending.Jom tgk ape hasilnya.

color untuk siang

untuk malam.actually ade letak color biru kt tgh2 eye ball tu tapi tak nmpak pulak.

Ini hanya sekadar utk suka-suka..ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

GIFT SEMPENA LUCKY DRAW CIK PORA


Pas balik keje saya nmpak my fren balik membawa sesuatu didlm sampul.Ingtkn dia yg punye rupanya utk saya=)Ini adalh gify yg saya dpt dari cik pora kita yg cantek tu sempena lucky draw di blog dia.Thanks dear bagi gift kt ai even xmenang pn..hehehe..Wishing u Selamat Berpuasa and Selamat Menyambut Hari Raya.=)

tweet..

Followers