Friday, September 30, 2011

Yay!Dah dapat!

2 bulan aku menunggu kemain lama kooo.Baru hari ni aku dapat.Yay!!!!!!!!!!!Patutlah tangan aku gatal jer rezeki nak masuk kut.Hahaha.
Rezeki dr nuffnang BE ko yangggg.Hope its a good start lah yer.Mari2 BE masuk blog aku lakkkkk=P



Pic kredit to Google

Majlis Pernikahan Nabil & Zira.



Tahniah buat pasangan Nabil,28 dan Zira 23 kerana telah sah bergelar suami isteri.Majlis berlangsung di Masjid Tuanku Mizan,selepas solat Asar hariini.Pengantin perempuan menerima maskahwin Rm300 berserta sebentuk cincin bernilai Rm5000,manakala wang hantaran sebanyak Rm15,000.

More info korang leh cek kat Oh Bulan.
Pic kredit to OhBulan

Real Steel Battle sangat luar biasa!!!



Real Steel battle dalam ring sememangnya sangat luar biasa!Sebelum ni kite tengok orang jer yg battle dalam ring dah muak dahhhhhh.Kali ni mesti gempaknya lah!Ini antara movie yg aku rasa WAJIB tonton nye.Selain dari Real Steel battle kat dalam movie ni ade lelaki macho yg satu ni.Sape lagi klu bukan Hugh Jackman!!!

Kali ni korang takyah nak beli2 tiket coz TuneTalk nak kasi ticket wooooooo.Nak tau macamane korang kene checkout FB Tune Talk!Cepat2 sebelum terlambat!!

Pic kredit to Google.

tweet..

Followers