Thursday, February 10, 2011

COMPACT AKU?

Baru logout dr acc nuffnang aku.Semu BE aku dh jadi ME.Bila pulaklh nk dapat BE baru lak yer Cik Nuff.Aku dok kehulu kehilir dlm rumah ni crk compact powder aku.Mende2 kecik ni klu hilng mmg ngak ketemu.Ni mmg nak aku membuang lui lagi kt Watson.

Aii pakai compact Maybelline je uuuu.Muka aku ni tak ade byk masalah pun, pakai  ape pun IN ajer.Dulu masa muda remaja muka aku kemain berminyak.Nak buang minyak tu hari2 aku pakai pupur cap amoi ni hah.

googled

Bertahun jugak aku pakai sampai hilang minyak tu.Pastu aku stop,sekarang ni either Maybelline or aku pakai Baby Johnson je.Aku sekarang dok jeling2 nak pakai compact MIYAMI gak.Aku dgo review bagus jer pas gune compact tu.Nntlh aku carikkn.

googled

Pakai yg hok murah gni pung muka elok jer nape nk gune yg mahal.Tapi klu ade bajet lebih nak beli yg mahal ape salahnyer kan.=P

SEMPORNA

Dh siap2 lunch,makan nasi bungkus jer pun.Semalam tak jadik nk beli brg dapur.Aku update blog pun kt ruang depan ni sesambil tgk citer Sejuta Cinta Marshanda.

Cuaca kt cni panas tul cepat je kering baju2 yg aku jemur tu.Tadi turun tangga nk pg beli lunch aku terserempak dgn budak2 sekolah dok melepak kt tangga tu sambil hisap rokok.Huihhh sedapnyer.Depa tak sedo aku dok perati dr tangga atas.Klu ade camera tu aku snap jer.Biaqlh!Bila depa nampak aku terus p buang rokok tu n larik.Dlm sedozen jugaklh!

Hok anak orang kite tak boleh nak buat ape.Taulh mak pak depa nk mengajar.

Pelakon Indonesia ni ganteng2 banget sih.Klu yg rupa darah campuq2 tu uihhhh lawaaaaaaaaaaaaaaa.

tweet..

Followers