Thursday, November 3, 2011

Vikingdom filem bertaraf Hollywod dari KRU Production!!


OMG!!! KRU Production sedang menghasilkan filem baru yang bertajuk ''Vikingdom'' untuk pasaran antarabangsa.Bagaimanakah hasilnya nanti ya?Tak sabar nak tengok macam Hikayat Merong Mahawangsa dulu.

''Hello, everyone! We are currently in the pre-production stage of our mega budget project entitled “Vikingdom” for the international market. It’s an action adventure genre starring Dominic Purcell (Prison Break & Mission Impossible 2) and will be directed by my adinda tersayang, Yusry Abdul Halim.''-Norman KRU

Dominic Purcell pun akan berlakon sekali!!!And Vikingdom also available in 3D!!Tahniah untuk KRU Production ada juga anak tempatan yang menghasilkan filem bertaraf Hollywood.Agak-agak berapa bajetnya ye?

Pic kredit to VikingdomFB
kredit also to Norman Kru

Mizz DeMeanor by Mizz Nina

Bila sebut nama Mizz Nina teringat akan kelincahan dia dalam videoclip ''Takeover'' tu.Iya lagu dia menghiburkan selalu juga jadi santapan telingan saya ini.

Kali ni Mizz Nina melangkah selangkah lagi tetapi bukan dalam bidang hiburan tetapi dalam bidang perniagaan.Mizz Nina kini menjalankan perniagaan pakaian jenamanya sendiri iaitu Mizz DeMeanor.Antara produknya pakaian,seluar dan bag untuk wanita.Yang paling best harganya antara RM50-RM150.Anda boleh mendapatkan Mizz DeMeanor di Sunway Pyramid dan Amcorp Mall.


Kepada yang berminat dengan fesyen-fesyen Jepun pastinya anda teruja sebab Mizz Nina  turut akan mereka pakaian kearah fesyen remaja di Jepun.Hot!Hot!

Pic kredit to Mizz DeMeanor


tweet..

Followers