Saturday, October 30, 2010

PRESENT FOR SISTA

Hujung minggu adalah masa yg sesuai utk browse through web2 yg menarik kan.So saya ingat nak carik something for my sista memandangkan die dh score very good result dlm exam die.Sayang kan kt Malaysia ni jarang nak jumpe mende2 yg menarik.Maksud saya yg sale online.Klu xjmpe agak2 saya beli time balik jer nnt.I decided to buy pendant for her.Haritu die dh beli plain necklace.Nak kasi lagi menarik pakai dgn pendant mcm kt bwh ni.

Both of us love butterfly=)

my sis suka pattern2 mcmni.Myb saiz yg kecik ckit better kut.

Saya pernah jumpe pendant ni dlm youtube.Cantik!

flower for feminine look

if ade kt cni saya nak dptkn satu utk my lil sis

See i love butterfly.

kene cari cepat bfr fly back=0
xoxo

''TINGGAL SATU RUMAH.TAPI TAK BUAT APA-APA''

googled

PETALING JAYA: Pelakon Aida Khalida mengaku bahawa bekas suami, Joe Radzwil tinggal serumah dengannya selepas disahkan bercerai talak satu pada 25 Ogos lalu.
Bagaimanapun, Joe telah keluar daripada rumah tersebut kira-kira dua minggu lalu.
Menurut Aida, dia terpaksa membiarkan Joe tinggal bersama untuk memberi peluang kepeada bekas suaminya itu mencari rumah baru.
"Dah 10 tahun kami bersama, takkan saya tidak berhati perut menghalaunya keluar. Saya memberi tempoh kepada Joe untuk mencari tempat tinggal baru.
"Saya tahu ada beberapa media yang gosipkan tentang kami. Walaupun kami tinggal serumah, saya masih lagi menutup aurat, malah kami tidur belainan bilik.
"Bukankah saya sudah "berhijrah"? Perkara-perkara sebegini sudah semestinya saya titik beratkan.
"Rasanya saya tidak perlu memberitahu semua orang apa yang kami buat di rumah. Orang luar memang suka mengandaikan macam-macam hal, tetapi ia sebagai pengajaran buat kami," jelasnya ketika dihubungi mStar Online, di sini, Jumaat.
Tambah Aida yang masih dalam tempoh edah, walaupun tinggal bersama, tidak pernah berlaku rujuk atau merancang untuk rujuk semula kerana keputusan (cerai) telah pun dibuat.
"Ini semua salah faham. Lagipun, bila saya balik rumah, dia tak ada dan bila dia balik rumah, saya pula yang tiada. masing-masing buat hal sendiri.
"Walaupun dia mahu kembali bersama saya dan mengajak untuk berkahwin semula, rasanya penceraian adalah yang terbaik buat kami.

MODEM MAXIS UTK CELCOM

Selesai sudah exam jadi a bit legalah.Tapi org kata jgn gembira sgt ckit2 dahlah.Usai jer exam terus mkn2 jap and niat dihati nak updated blog tetapi ade pulak yg xkenenya my lappy xda wiffi(haritu saya format balik) then kebetulan ade bawak broadband trylah pasang kt ctu.Tepat2 time tu jugaklah broadband rosak.Hah tulah kita xleh nak happy sgt.


Balik je rumah risau ko saya pakai bb celcom ni xsmpai setahun pun.Klu nak terminate skrg  kne pay Rm100++ gtulah.Nak repair dlm google kata mahal.Saya google lagi kut2 ade cara lain.Hampir putus asa saya tb2 pulak saya jumpa satu forum ajar cara unlock modem.Kebetulan dgn saya ni ade modem maxis.Blaja ckit2 cara2 mne yg penting.Then alhamdulillah penat2 carik rupa masukkan jer sim card celcom kat ctu.Hahaha saya mmg xpandai bende ni suma n now dh blaja satu bnde baru lak.Skrg online ngan moden baru lak=)

tweet..

Followers