Monday, September 6, 2010

KEHILANGAN JUTAWAN KOSMETIK SOSILAWATI

''Kehilangan jutawan kosmetik serta 3 individu lain iaitu peguam,pemandu dan pegawai bank masih menjadi misteri.Sehingga saat ini pihak polis tidak dapat mengenal pasti apakah motifnya.Berdasarkan laporan akhbar beliau keluar dari rumah pada 30 Ogos  lalu ke banting untuk perbincangan projek terbarunya.Sejak dari tarikh tersebut beliau dikatakn tidak pulang ke rumah.''

googled
Seakan tidak percaya akan kehilangan jutawan tersebut.Diharapkan beliau dan rakan2 akan segera ditemui.Didoakn semoga mereka dalam keadaan baik2 sahaja.

ALMOST 1K!!

googled
See??Sungguh tidak berhemah saya dlm berbelanja kn.Jangan buat kesimpulan dulu.=)barang2 saya plus barang pesanan org lain gak.Giler ape nk perabis byk tu smata2 nk raya jer.Lebih baek simpan ye tak.Nak balek kmpung ni jer saya kene bawa 35 helai tudung,45 kerongsang and 3/4 beg.Sekarang dh kat rumah borak2 dgn my family.Rindu!

JUMPA DI LCCT.

googled
Salam.Harini saya akan fly balik kampung.Rindu dah nak balik rumah.Sekarang ni dalam perjalanan ke LCCT.Saya bercuti agak lama raya ni so akn bersiaran langung dari rumahlh nanti.Doakan saya selamat sampai ye.To all malaysian happy holiday=)Enjoy your raya ya.

HUJAN FT RAIHAN-SALAM AIDILFITRI AYAHANDA DAN BONDA

First time saya dgar lagu ni semalam.Rupanya lagu ni dh lama keluar.Saya tak tau lgsung pn.Bila dgar melodi lagu ni best jugak.So saya download dan carik kt youtube.Mula2 dgar versi MP3 okeh jer bila tgk youtube sudahhhhhhhhhhhhhhhhh saya tak tahan.Korang tgk sendirilah.Bagi saya yg jiwa kecik sejak beberapa bulan ni mmg xdapat nak tahan sebak.Ini kali pertama saya beraya tanpa ayah=( Hanya Tuhan yg tau bertapa rindu saya dgn arwah.

Raihan

Hujan

Nak  download ?


tweet..

Followers