Friday, January 28, 2011

ORANG GILA JE BUAT!

Pagi tadi gempar seorang budak telah dilarikan di Puchong dan maklumat si suspek di sebarkan melalui sms dan jugak internet.Ia bukan sahaja mengejutkan org awam malah media cetak dan media elektronik.SMS yg diterima berbunyi berikut:

Perhatian:Sekiranya nampak MYVi putih bernombor plat WUS948,yg dipandu oleh seorang perempuan bertudung/lelaki berambut panjang sila hubungi En Rashid  0196267828.

Namun pihak polis telah mengesahkan yg SMS itu adalah palsu!

Saya tidak fahamlah wujudnya org yg sebegini jadikan isu culik sebagai isu main2.Sekiranya suatu hari nnt perkara itu benar2 berlaku org awam nk percaya pun susah.Nobody cares!

POP-UP OF THE BLUE COLOR

i LOVE this look!=P


Eyeliner+ a bit blue color above the eyeliner.

AWAL ASHAARI GAY KE?

mystar
Dia mengamalkan gaya hidup metroseksual sehingga dilabel sebagai GAY bagi sesetengah pihak.Itulah karakter yg dpt kita lihat pada pengacara Fuhh,Awal Ashaari,30.Disebabkan penampilan yg sebegitu ade yg mengatakanAwal Ashaari berkahwin hanya utk menutup status seksualnya.

Awal mengatakan dia tidak akan berkahwin semata2 utk memberitahu masyarakat bahawa dia adalah lelaki tulen namun itu adalah atas kehendak dirinya sendiri.Tambahnya lagi jika benar dia gay sudah tentu Scha akan memutuskan hubungan mereka,dan alhamdulillah hubungan mereka masih bertahan sehingga kini.

READ:Lelaki metroseksual memang sinonim dgn gay.Nape yer?

tweet..

Followers