Sunday, January 15, 2012

Hijabista : Irma Hasmie..

Irma Hasmie cantik & manis orangnya.Artis ni sebelum berhijab aku tak ambik port sangat tapi aku tahu Irma Hasmie ni cantik orangnya sebab my fren yg pernah jumpe Irma  kata macam tu.Aku start noticed her bila isu dia bersama Nabil itu pun aku still dengar2 macam tu saje.

Dan apabila Irma Hasmie berhijab penuh aku jadi...''cantiknya die''.Aura pada mukanya menunjukkan dia lebih tenang dan matang(ini salah satu doanya di Mekah).
Irma Hasmie mula berhijab setelah kembali dari mengerjakan umrah bersama ibu dan adiknya.Tahniah Irma tak semua orang mampu berubah secepat itu.Pertama sekali Irma tampil sebagai gadis berhijab adalah semasa Majlis Rafflesia tahun lepas.Perubahan yg berlaku keatas Irma Hasmie itu pasti menggembirakan peminatnya..=D


How she wears Hijab?


google

google

Irma pakai anak tudung melekat kat kepala okeh jer klu aku tu confirm macam bola muka aku..hehe..


Sherlock Holmes : A Game of Shadows and me..

Orang dah berkurun tengok Sherlock Holmes aku baru nak tengok..Hehehe..lambat pun lambatlah janji ada..Aku tengok ni after my Mini Shopping CNY haritu HERE.


Movie Sherlock Holmes ni aku yg recommend kan.Kalau tak best mesti gue kene kutuk nyerr.Hahaha dah tu jer movie yang ade ingat nak tengok Suatu Malam Kubur Berasap tapi malas tul lah nak g Klcc.

Tak ramai pun orang haritu maklumlah dah dihujung movie kan.Mula2 tengok tu aku rasa macam bosan pulak.Matilaaaahhhhh!!!And bila dah 7-8 minit gitu nampak ok dah..Walaupun dalam hati ''argghh ni bukan movie taste aku''.Banyak pulak songeh aku,last2 tengok sampai habis jugak=P

P/s dalam movie tu Sherlock Holmes & yang jahat tu ade sebut something pasal chess tapi asal aku bengong sangat tak dengar betul2.=(

My rate : 7/10

tweet..

Followers