Wednesday, April 17, 2013

Borong kasut!

Banyaknya kasut kat umah ko dik!!!

Memandangkan aku blogging dgn hp,jadinya mmg terbatas giler blogger app ni.Nk alihkn gambar pun xleh jd xcntek post aku karang.Oleh hal yg demikian aku letak satu gambar je dlm stu post.Oklh kan daripada takde.

Eh berbalik pada gambar kt bwh ni,kasut2 tu sume bkn aku yg punya org punye tau.Giler ko kasut aku sebanyak tu marah my dear karang.cehcehceh.Aku dh siap2 nk aim satu kot2 adik aku ni leh bg diskaun..

tweet..

Followers