Thursday, July 21, 2011

ROSE & STRAWBERRY!



Theme : Rose Garden
Dalam banyak2 bunga,rose paling menarik perhatian aku.Mari kite berangan letak di halaman rumah.Gorgeous!


Eh ade strawberry kat cni.Serius!yang gantung2 tu pokok strawberry tau.

TIBA-TIBA DAPAT CALL DARI DIA..

Okeh tiba2 dpt call dari mak kesayanganku pagi tadi.Tiap kali call mesti mak akan tanya bila aii nak balik walaupun aii dah banyak kali bagitau sebelum ni.Ai know she miss me so much!Hahaha.Klu masuk bulan ni dh 8 bulan tak balik kampung.Jahatnyer aii..tadi adik bagitau mak mengadu sakit belakang sebab kat kmpung mak jadi pengasuh baby and baby yg die asuh sekarang dh berat sgt tak larat nak dukung.



Kadang2 rasa bersalah jugak tak maulah bagi mummy kite buat keje kan .But no worries mummy end of this year dah boleh bersara dah..=D And lagi hadiah utk mak ai tahun ni aii ambik cutii sebulan ko...=D

tweet..

Followers