Wednesday, October 19, 2011

Godaan yg tidak bisa diTepis!

Sape suka keju angkat tangan???Spe suka keju yg banyakkkkkkkk angkat dua tangan???Saye2 suka banyak kejuuuuu!!!Spe tak makan keju rugilahhh korang.

Satu slice tak cukup ni kene makan semuaaaa=P



Bila sebut pasal keju,Pizza Hut ade Pizza baru tau which is Ultimate Cheesy 7!!Kat dalam Pizza tu ade campuran 7 jenis keju yg sedap2 belaka!Mane lagi nak crk Pizza yg byk keju ni klu bukan di Pizza Hut.Jadi kepada penggemar2 keju seperti saya apelagi open table with ur family and frens la..Harus cuba!

Pic kredit to Google.

Nasi Lemak Anak Dara!



Nasi lemak anak dara bukan sebarang nasi lemak mengambil masa setengah hari utk aku upload sekeping gambar ni sajeeee.Buat aku hangin jer camera aku kene sampuk hantu mana ntah sume gambar ghaib!

Kenape gambar nasi lemak ni ade dalam blog aku?Sebab nasi lemak ni sedap!Nasi lemak asli nyerrr bukan yg ade campur lauk tu.Bungkus dengan daun pisang,nasi lemak ori bukan nasi putih plus halia,sambal sedap cukup rasa,nasi cukup lemak.Phew!!!Ini baru nasi lemak anak dara=P

Patutnya entry ni kuar pagi tadi tapi tulah kn mcm2 lak songehnyer.

tweet..

Followers