Tuesday, December 20, 2011

Terima Kasih Ustaz Azhar Idrus=)

Dulu aku tak kenal pun sape Ustaz Azhar Idrus ni.Nampak jugak kekawan aku share2 link kat facebook tu tapi aku wat taktau jer.Aku bajet Ustaz ni same jer macam ustaz2 yang lain tu.

Aku mula terjebak dan tau rupa-rupanya Ustaz Azhar Idrus ni satu fenomena gitu selepas aku 'Like' fb Wardina Saffiyah.Kira ada terdetik ckit kat hati ni sapolah Ustaz ni kawan2 aku asyik sebut jer.


Aku pun trylah tengok video Ustaz Azhar ni kat youtube.Pangggg!Menyesal aku tak tengok dari dulu lagi.Bertambah ckit ilmu yang aku ada ni.Tulah klu bab majlis2/video-video ilmu ni jangan pandang sebelah mata jer.Dahlah dapat ilmu dapat pahala pulak tu.Ilmu tu karang berguna utk kehidupan seharian kita takdelah jadi manusia jahil!

Pic kredit to Sinarmawaddah

Handbag Heaven...

Eh dah Selasa ke?Rasa kejap je hujung minggu.Masa cepat tul berlalu sekarang uolls.Blog aku ni kejap2 tenggelam kejap2 timbul,bukan ape aku sibuk ckitlah stock baru banyak dah sampai.Kene handle sorang2 pulak tu.Jadi agak kelam kabut di situ.

Korang kalau rasa free meh jenguk blogshop aku,cuci2 mata orang kata-->Trick-UP



Dua ni je aku sempat tepek yg lelain tu korang tgk kat TrickUP yer.Semalam naik berpinar mata aku resize gambar SATU2!Harini aku rekruit Bg Chik tolong aku cepat ckit siapnye.=P Oklah nanti2 aku update lagi k..

tweet..

Followers