Saturday, February 18, 2012

Pekerja yang betul2 berani!!!

Ngeri aku tengok dieorang ni buat kerja.Tak semua orang hati kering macam depa ni.Kalau aku dah menggigil dah..Cuba korang tengok gambar kat bawah ni...



Aku paling ngeri gambar ni macam2 dah aku imagine..adoyaiii


Ape2 pun salutelah bro sebab ini semua untuk rezeki yang halal...

Sumber HERE

[Video]Cara-cara menggunakan Rocktape.


Alhamdulillah untuk barang baru seperti Rocktape aku tak sangka akan mendapat sambutan dari orang ramai.Selalunya Rocktape digunakan oleh orang-orang yg aktif dalam ape jua sukan dan sesiapa yg mengalami sakit2 sendi,otot dan tisu.

Dalam masa 2 minggu lebih ni kami dapat lebih sepuluh orang buyer secara online tidak termasuk buyer dari Jamboree.Nampaknya ramai rakyat Malaysia yg aktif bersukan jugak yer.Tapi setakat ni semuanya lelaki..=)Kami bukan sahaja membekalkan Rocktape tapi lebih penting lagi feedback tentang penggunaan Rocktape dari setiap customer kami.

Sebelum ini kebanyakkan customer kami mengalami sakit2 lutut,jadi dibawah ini disertakan video bagaimana penggunaan Rocktape pada bahagian lutut.


Bagi customer yang tak dapat nak tengok video tu tak pe kami akan sertakan manual setiap kali anda membeli Rocktape.

Jadi sesiapa yang ingin tahu lebih lanjut tentang Rocktape boleh sms atau call bro Aqmal 0192042974...Kami menawarkan harga terbaik kepada sesiapa yang ingin menjadi dealer Rocktape.tq=)

tweet..

Followers