Thursday, October 7, 2010

TERTANGKAP JUGAK AKHIRNYA!!

Bila kita ada niat jahat paling kurang pn Tuhan bagi kta hidu bau busuknya***

PEACE!=)

BEKAS PENGACARA TV3 BERCERAI TALAK SATU

Kepada peminat setia Wanita Hari Ini di TV3 pasti mengenali wanita ini,Nadia Shahrul Anuar.Nadia dilaporkan sah bercerai talak satu dengan suaminya Sulaiman@Mohd Helmi Mohd Ilyas di Mahkamah Tinggi Syariah di sini.


Sulaiman setuju melafazkan cerai selepas kedua pihak berpuas hati dgn perjanjian yg ditandatangani pada 25 Ogos lalu.Antara yg dipersetujui ialah hak penjagaan anak tunggal diserahkan kepada Sulaiman.Nadia dibenarkan mengambil anaknya pada hujung minggu dan pada waktu2 kecemasan.Demi keselamatan anak tersebut dia harus diiringi dgn pengawal keselamatan yg disediakan.


Nadia bersetuju utk mengugurkan tuntuan edah,nafkah tertunggak,mutaah dan harta sepencarian manakala Sulaiman bersetuju utk menarik semula permohonan nusyuz yg difailkannya.



Pada 28 Disember 2008, Nadia memfailkan permohonan untuk bercerai secara baik di mahkamah rendah syariah atas dakwaan tiada persefahaman, campur tangan pihak ketiga dan berlaku penganiayaan tubuh badan.
Bagaimanapun, Sulaiman menafikan dakwaan mengasari tubuh badan bekas isterinya menerusi kenyataan akhbar yang dibuatnya dan mendakwa dirinya kesal dengan tindakan Nadia yang meninggalkan keluarga selepas menjalinkan hubungan dengan lelaki lain.

BUKAN SOMBONG TAPI....

Tujuan entry ini semata2 utk meminta maaf kerna saya tidak dapat nk membalas kunjungan u all di blog saya.Bukan sombong yer namun broadband saya ni tersgtlah slow nk loading blog sendiri pn lama apelagi nk terjah blog org.Selepas selesai dgn masalah broadband insyallah saya akan cuba berkunjung blog mana yg tertinggal.


Peace;)

APA YG FACEBOOK TAHU TENTANG ANDA??

googled
Facebook simpan...
maklumat yg anda deleted.Apa2 sahaja mengenai status mahupun gambar anda walaupun anda dah tak aktifkan akaun anda.Facebook simpan smpai korang sendiri dh lupa tentang tu sume.

Facebook tahu....
kedudukan anda.Bila korang jadi ''stalker'' fb ex-gf/bf korang.Facebook simpan sume maklumat setiap kali anda log in.

Facebook juga tahu...
siapa kawan anda.Fb mendpat maklumat apabila anda selalu visit fb seseorg then fb akan suggest rakan2 baru mengikut data yg terdapat dlm profil tersebut.

Facebook ialah...
pencuri email.Fb akan retrieve mana2 message yg korang hantar kerana semuanya tersimpan didlm server mereka.Dan fb akan simpan semua trash message korang dlm jangka masa yg lama.

Facebook...
boleh pyscho penggunanya.

Ape pandangan anda?

tweet..

Followers