Friday, June 29, 2012

Handsomenya suami dia!

Suami siapa pulak yang saya puji handsome ni?Bukan saya yang cakap yer tapi komen2 pembaca di blog hiburan disana.

Tahniah buat Irma Hasmie kerana telah rasmi bergelar isteri buat Redza Syah Azmeer.

klik utk lebih jelas

Cantik bukan pakaian nikah Irma Hasmie ni rekaan dari Halta Dolmat.Manis,sopan dan yang penting auratnya tertutup.Bertuah suami Irma!

Saya taknaklah tulis lebih2 sebab di blog hiburan semua info ada.Ape??Korang nak tengok husbandnya yang handsome itu??Samalah kita sebab tu wujudnya entry ni..hahaha..

klik utk lebih handsome=P

Nah saya tepek sekeping.Handsome tak??=P Yang mata sepet2 ni selalu orang nampak handsome tau.Buktinya cuba korang tengok K-PoP berapa ratus juta peminatnya.Penangan mata sepetlah katakan.

Pic kredit to OhBulan.


Final UERO 2012 : Spain vs Italy

Heylu readers!

Saya baru berkesempatan nak menaip entry baru harini.Maaflah dalam seminggu dua ni sibuk sedikit jadi penghuni klinik katakan.

Lepas orang habis solat Jumaat tadi tiba2 datang semangat saya nak menulis.Ada sesiapa yang tengok bola awal pagi tadi?Saya awal2 lagi dah padam jadi kene tengok game ulanganlah jawabnya.Tak sangka pulak Italy yang menang itulah bola,bulat, jadi kene tengok luck masing2.

"Lihatlah dunia" aksi Balloteli selepas menyumbat gol yang ke-2 untuk Italy.

Dan semestinya penyokong Italy sangat berterima kasih buat beliau.Semakin mahallah harga ko Balloteli lepas sumbat 2 gol kemenangan tu.Walaupun Balloteli ni nakal tapi dalam bola ni ke'terer'an tu lagi penting tau=P 

Jadi untuk final, Italy akan bertemu dengan Sepanyol awal pagi Isnin nanti.Aduh esoknya kan nak kerja..Bos cuti bolehhhh??=P 

Kalau ikutkan gerak hati saya agak2 keputusan final nanti Sepanyol 2-1 Italy kut..tapi yang pasti game ni mesti menarik sebab penuh dengan dramaaaaaaa...korang pepahamlah kan=p

Malam tadi sebelum game mak call saya.Jadi saya pun bagitau mak yang saya nak tengok bola awal2 pagi.Nak tau ape mak cakap?Mak kata dia tiba2 teringat dengan arwah ayah sebab perangai kami anak beranak sama je=)Anak ayah katakan..hehe..

Pic kredit to Abc.Net


tweet..

Followers