Thursday, January 5, 2012

Berlaga bahu dengan Nabila Huda & Johan Asari

Berlaga bahu lak tu..biar tul Memula aku rasa tak sure nak blogkan ke tak?Sebab i got no pic of them sebagai bukti.Nanti org kata aku tipu pulak,tapi ape yg penting reaksi aku n my fren tau.Hehehe..


Aku nampak Nabila Huda & Johan Asari ni semalam kat OU.Ini kirannya first timelah aku jumpe artis2 ni so aku terkaku sekejap.Rasa tengok tv pulak.Nabila tu macam hitam manis n tak tinggi orangnya & si Johan tu pulak asyik menyengih2 jer bila die berborak dengan Nabila.So aku tanyalah kwan aku betul ke yg aku nampak ni?Betulaaaaaa.

Tiba2 pulak aku teringat gambar Nabila yg tersebar dalam internet baru2 ni.Aku senyum jerrrrrr.Kawan aku mmg merapu siap tengok dari atas sampai bawah.Katanya nak make sure sama tak dengan yg dalam gambar tu.Hampeh!!!

Tompok2 merah mengundang curiga!

Terkejut aku bangun pagi2 tengok bubble dah monyeng.Habes bawah badan die kaler merah2.Semalam aku lepaskan die dari cage tapi lupa pulak nak letak balik,so semalaman lah Bubble enjoy kat luar tu.Mesti korang ingat aku yg dapat tompok2 merah tu kan..ngeeeeeeeeeeee..


Nak tau kenapa die jadi gtu??


aku xdpt nak ambik pic lower part bubble die asyik gerak jer.

Rupanya Bubble p berkubang dalam mangkuk sardin aii!!!!!!!!!Aku letak baki sardin tu dalam mangkuk ingat esok bolehlah nak goreng2 tp Bubble dah main goreng2 dulu.Jahat Bubble kooo..=(

Keranamu Si Hitam!

Keranamu jugak aku ngn abg chik sentap tak hengat dunia..Ntah pape jer..aku ni jenis nak bende settle cepat jadi karang kite takyahlah nak penatkan otak pikir lagi n klu ade silap kite still ade masa nak perbetulkan.Betul tak?Tak suka keje kelam kabut ni.


Perangai gini menurun dari mak lah ni.Hehehe.Anyway nak beli si hittam tu buat keje part time dah katanya nak kasut hitam.Dari rabu minggu lepas asyik bertangguh jer ofcourselah aii risau..Bila Si Hitam tu dah depan mata barulah redaaaaaaa...ahhh banyak tul dramaaaa...

tweet..

Followers