Friday, November 19, 2010

BILA MUMMY KITA DH PANDAI ONLINE SHOPPING

Harini first time my mummy shopping online youuu.Hahaha.Sape yg ajar????Anak mummy loh=P


Ingat senang ke nak handle org shopping online ni.Ohh sgt mcm2 yg my mum nak.kejap2 nak ni kejap2 nak tu.Rambang mata my mum nak pilih yg mana satu.Satu family suka sgt beli tudung,tak kisahlah ape jenis pun.Kami keluarga pengumpul tudung=P

PENYERAHAN TAG DAN UNIFORM AIRASIA KEPADA RICHARD BRANSON(PEMILIK VIRGIN ATLANTIK)

Akibat kedudukan terakhir Virgin Racing dalam F1 mac lalu,pemilik Virgin Atlantik,Richard Branson telah bersetuju menyahut cabaran Datuk Seri Tony Fernandez untuk bekerja sebagai pramugari Airasia.Richard akan ditugaskan utk menjadi 'pramugari' utk penerbangan jarak jauh AirAsia X.

Tony sebelum ini berkata, uniform (pakaian pramugari AirAsia) dilihat begitu sesuai dengan Richard dan penumpang pasti akan gembira untuk menerima layanan daripadanya.


Tag Airasia

uniform Airasia utk Richard

BOLEH ANDA TERIMA LUNA MAYA KEMBALI???

googled
Aktres jelita,Luna Maya yg sedang berhadapan dgn kes video lucah bersama vokalis Peterpan sudah berani untuk muncul semula dalam dunia hiburan setelah beberapa bulan bersembunyi.

Luna kini muncul dgn single terbarunya yg berjudul ''Tak Bisa Bersamamu'' dan kemunculannya bertujuan utk mempromosi album terbarunya itu.

“Setakat ini saya sudah buat promosi ke semua stesen televisyen dan bakal ke stesen radio pula selepas ini. Saya tidak kisah apa yang masyarakat anggap tentang saya sama ada kebangkitan atau apa. Saya hanya menjalankan tanggungjawab dan selesaikan hutang-hutang saya sahaja,” katanya.

SAYUR TUMIS PAKU+DAGING MASAK HITAM

Cuaca panas betul kat cni.Klu pekene ABC pun sedap!!Pagi tadi bangun agak lewat ckit penat packing semalam.So memasak pun mana yg sempat jer.Nasib baik lauk semalam pun ada lagi.

daging masak hitam

Sempat jugak masak tumis sayur paku.Saya tak snap lak pic tu dh habis kene ratah.Hehehe.

tweet..

Followers