Sunday, September 25, 2011

Gambar terbaru Persandingan Memey & Norman Hakim







Gambar selebihnya korang leh tengok kat OhBulan!

Pic kredit to OhBulan .

Tahniah Norman Hakim & Memey Suhaiza..

Tahniah buat Norman Hakin dan Memey Suhaiza kerna telah sah bergelar suami isteri.Majlis ijab dan kabul dilangsungkan di Felda Tenggaroh Selatan 1,Kota Tinggi Johor.Pada majlis tersebut Memey menerima mas kahwin berjumlah Rm22.50 dan lima dulang hantaran termasuk wang hantaran Rm24,000.

28 September karang kita tengok perkahwinan 12 juta lak yer.










Pic kredit to MyStar,OhBulan,
Kredit juga kepada BeautifulNara


OhTidak!!Tampak lebih muda dengan Olay..

Semakin hari usia kita semakin meningkat.So atas kesedaran itulah kita sebagai wanita ni kene ambik berat tentang kulit kita especially kulit muka.Bila usia semakin meningkat first sekali akan nampak kedut2 dimuka korang.

Tak mau laaa tua sebelum usia so korang kene try these two stuff dari Olay. Korang boleh dapat info lebih di Olay Facebook.Lagi Senang korang follow Olay Facebook utk update terbaru.



Walaupun harga tu agak mahal dari produk lain tapi berbaloi tau.Itu pun investment utk jangka masa panjang jugak yer=)

tweet..

Followers