Wednesday, June 1, 2011

BLOGGER DITIPU BLOGGER

Tak baik tak baik**geleng kepala** Citer macamni tak sedap tul didengar kan.Ni kira gempar sebab ade kaitan dengan jumlah wang yg agak banyak.Lagi best si peminjam wang tu nampak seolah2 umat paling soleh didunia ni.Dikatakan Die telah gagal membayar semua wang yg dipinjamnya walaupun telah diminta membayar secara ansuran.Khabarnya ade beberapa orang lagi blogger yg terpesona dengan kata2 manis si Dia tu.

Aku bersimpati pada si pemberi pinjam tapi apekan daya semua dah terjadi.Diharap rakan2 diluar sana tidak mudah terperdaya dengan kata2 manis orang lain lebih2 lagi melibatkan soal kewangan.Peringatan ini bukan buat korang saje tapi diri aku sendiri jugak.Berhati2lah ye.

BAG OH BAG!

Bee-hoon goreng adelah pilihan kedua selepas nasi lemak untuk breakfast.Well Malaysian=)Terpaksa gaklah makan bee-hoon kosong ni sebab ni je yg kawan aku beli.Yang heran tu rasa leh sedaplah pulak.


Girls & Bag sememangnya tak boleh nak dipisahkan.Tell me girl mane yang takde bag even baby girl pun ade bag sendiri tau.


Cantik tak bag kat atas ni??Molek2 jer saiznya kan.Klu nak pergi shopping saiz begini memang aku recommend kat korang.Percaya atau tak klu aku bagitau korang boleh dapat bag secantik ini pada harga serendah RM39 ONLY!!!Murah kak oiii.Rasa2 nak grab cepat2 jenguk Trick-UP .


Ni photo aku cilok dari web Trick-UP.Color bag ni ala2 beige gtu.Opppss aku lupa nk bgatau beli bag di Trick-Up korang dapat  Free Shipping .PunggggPangggPunggPanggg.

CUTE GILER AHHHHH!!!!-bukan kucing

google

''Cute'' adalah subjektif sama seperti cantik dan kacak.Klu aku yang chinese look tu cute.Selalunya cute tu dirujuk pada wajah.

''Cute nyerrr diee''.
''Mata die cutelahhhh''
''Comel! mcm kucing''

Kadang2 ade orang cute tang matanya,hidungnya,mulutnya.Dan aku lak cute tang mata**mampuihhh kne slappp**Jadinya bila korang dah diiktiraf cute dimata orang lain mahupun diri sendiri jalan terbaik adelah dengan test kecomelan anda di SINI .

tweet..

Followers