Monday, August 16, 2010

HARU BIRU ARSENAL VS LIVERPOOL AND BAJU CANTEK

Semalam dh planning awl2 nk tgk bola.Dgn segala kudrat yg ada saya turutkn jugaklh kehendak cik abg tu.Bola start kul 11 pm gtu.Bfr tu dok merayau2 tgh hujan2 crk something yg die lupa nk bwk.Carik2 xjmpe saya balik rmah jap tetiba pulak perut saya ni meragam!!Dh puas hati so suhhhhhhhhhhhhhhhhhh kite ke kdai mamak.


Saya suggest kdai kt depan tu..Die nak jgk ke kdai blakang.So ikutkn jgk.Saya dh order mkn minum dh tggu2 smpai 11.05pm xjgk start2 bolanyer.Tggu punye tggu rupenye kdai tu xupdate lagi astro dieorg.Ambikkkkkkk koooo.Apelagi bayar terus blalh.So g cafe lak.Seperti biasa sy suggest lagi g kdai depan.Xnakkkkkkk!!die nk tgk jgk kt cafe tu.Dh order air dh nasib baek xorder mknan lagi.Mula2 tu semua okeh skali tu astro dieorg pn cam ade probs jgk.Arrgghhhhhhhhhhhhhhhhhh TENSENNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!Buang duit jer klu setakat nk tgk astro rosak..So sy suggest saya nk balek rumah jerlaaa malas dh saya nk tgk.TAPIIIIIIIIIIIIIIIIII die nk jgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.So tgh haru2 gtu ikut jgklaaa.Kdai yg ke-3 ni alhamdulillah xde pape bala yg mendatang.So layan bola smpai habis..dgn saya kekenyangn n die mcm panas bonto* jer tgk team die yg mcm nk kalah.Last2 seri....Lega!Thanks to Nasi kandar Line Clear=)


nak selit ckit=P



i know u read my blog..may i have one=PP
hehehe

SALLEH GREGOR SAMSA SEMAKIN MENINGKAT POPULAR!

Sape ntah budak ni.Selepas saya tgk blogger2 mcm heboh sebut nama dia baru saya kenal rupanya pemberi komen semacam %$%%&* di facebook.Melihat dari print skrin komen facebook dia rakan2 dia mmg sokong perabislah tindakan n kata2 dia tu.Apa yg boleh saya komen budak ini pemikirannya diluar waras manusia n seolah meluah kata hati yg terpendam.Mungkin juga inginkn perhatian dunia.Anda rasa???


tb2 saya teringat beberape tahun lepas seorg budak pernah cakap hal bgini dgn saya n rakan2.

tweet..

Followers