Thursday, September 29, 2011

Gaun & kasut mewah untuk Memey Suhaiza!

Ini kira gambar paling menyeluruh gaun rekaan Vera Wang & kasut rekaan Jimmy Choo untuk Memey Suhaiza.


Gaun ni pendek rupanya.=P Tiba2 aku teringat balik gaun persandingan Erra & Yusri dulu.Tapi gaun Memey lagi pendeklahh=P


Semoga berbahagia buat Memey dan Norman.

Pic kredit to OhBulan & AtfreeForum

Miss Simply Pretty..Siapa lagi cantik???

Khas buat kamu gadis2 yang cun2 comel2 cantik2 semua tu korang terasa tak nak jadi beauty pageant??Alah a'la Deborah Henry,Nadine Ann Thomas ataupun Thanuja Anathan.

Gelaran yg bakal jadi rebutan adalah Miss Simply Pretty Avon 2011.Disamping tu kan korang leh menang hadiah bernilai Rm4K tau.Siap dapat FREE makeover & photo session lagi!Eh bukan tu je tau hadiahnya ade banyaaaaaakkk lagi.Klu rasa serius or nak tau lebih pasal Miss Simply Pretty Avon 2011 leh klik pada gambar dibawah k.


Untuk lebih mudah jenguk FB Avon.


Bubble Hilang!!!

Dalam minggu lepas aku dok kecoh2 carik Bubble.Actually siang hari cage die mmg aku bukak.Bubble free nak g mane2 pun.Selalunya klu bubble nak tido ke die mest balik cage die balik.Haritu lama lak die menghilang.


La kat sini rupanya Buble
Tertido=P


Dah bangun pun.Tengah mamai lagi tu.


Tengah turun pun leh sangkut lagi.Tido jap.Heheh


Ini kisah malam tadi aku dengar cage tu berbunyik kuat tul.Sampaikan aku tersedar dari tido.Rupenye si Bubble ni dok gigih kunyah cage die.Alang2 dah bangun aku layan Bubble dululah sampai die tido balik.Tak lame pun dalam 10 minit gtu jer.

tweet..

Followers