Saturday, November 13, 2010

GAMBAR PERKAHWINAN RAJA FARAH

Tahniah buat Raja Farah Raja Aziz,22 dan Megat Bashirun Qhuyum Datuk Zakaria,25 kerana telah sah bergelar suami isteri.Pasangan ini dinikahkan pada 12 November 2010 di Tropika,Bukit Jelutong.Syukur perkenalan singkat antara dua mempelai telah berjaya mengikat keduanya sehingga ke jinjang pelamin.-source





Bergambar bersama keluarga Farah

Dengarnya pasangan pengantin baru ni merancang untuk berbulan madu di Pulau Sipadan,Sabah dan Pulau Raja Ampat,Indonesia.Didoakan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

JANGAN ADA BENCI.


Masalah yg datang ni kadang2 buat kita stress
Masalah yg dtg bukan berpunca dari diri kita sendiri,tetapi tup2 kita jugak yg kene menanggung.
BUKAN SALAH i OKEH!!!!

Cuba buat2 taktau,tetap jugak kene pikir(dh kata kita yg tanggung)
Tenangkan hati,dalam hati kata
''Setiap masalah ada jalan keluar''

Sabar lagi,usaha lagi,
''Doa banyak2''

Jangan sesekali ada benci=)

psst-->pic kt atas hanya hiasan semata2=P

ORDER SARUNG KETUPAT

Tiap2 hari hujan mencurah-curah kat cni.Sejuk woo.Minggu depan dah nak Raya Qurban jadi mak saya pun sibuk jugak ambik tempahan sarung ketupat.Musim2 perayaan gni mmg maklah yg jadi tumpuan kat kawasan jiran2 saya ni.Jiran sebelah ni dah jadi pelanggan tetap dah,maklum org muda ni lebih suka main beli je.Senang!


Anak2 mak pulak dok nengok jer.Nak jugak tolong tapi saya ni cuma reti buat 2 jenis jer.Simpul2 jadi lainlah pulak.Time2 gni laju jer mak carik daun kelapa.Selalunya dia pesan jer kat akak yg selalu jual2 sayur kat kampung ni.Murah pun murah.Tu yg haku suka dok kampung ni,senang nak dpt barang dan yg penting murah.


Antara sebahagian kecil yg dah siap ni karang pack2 taruk plastik hantar kat rumah dieorang.Yang bab delivery ni serah dgn saya n adik jer.

ANUGERAH CEMERLANG

Selepas beberapa hari menghirup udara segar di tempat org,saya decided balik jer memandangkan my sis pun nak balik kampung.So kiteorg balik sama2 haritu.Puas hati dapat tgk tempat menghijau gtu.Bukan kat kampung tu xde pokok hijau tapi saje mengada=P


Lepas my sis habis interview terus g terminal bas.Lama seh haku tak naik bas nih.Last naik bas tu masa saya masih kat sekolah menengah lagi.Dah berapa tahun dah ni..


Dulu masa arwah ayah saya masih ada dialah yg dtg anugerah cemerlang adik2 sekarang mak pulak yg ganti.Kebetulan saya dah balik mak ajak sekali nengok jer katanya.My sis pun naik pentas jugak jadi saya nak ambik pic lah,alahai rupanya tak bolehhh.Tak apelah ko turun pentas baru aku ambik gambar ko ye dik.Selesai jer balik rumah terus zzzzzz.Capek!

MIZZ NINA DAN NOH HUJAN BERTUNANG?

googled
Penyanyi seksi Mizz Nina dan Vokalis kumpulan Hujan,Noh dikatakan telah bertunang pada 6 November lalu.Majlis pertunangan tersebut dijalankan secara ringkas dan dihadiri oleh keluarga terdekat kedua belah pihak sahaja.

Menurut sumber,keduanya akan mengadakan sidang akhbar di Restoran Sri Melayu pada 16 November ini untuk mengumumkan pertunangan mereka.Keduanya dikatakn mula bercinta ketika mereka bekerjasama dalam projek album penyanyi wanita itu,What Are You Waiting For.

Tahniah buat keduanya.

tweet..

Followers