Friday, February 11, 2011

PERUT MU!

''Hidup mewah dgn kesusahan org lain'' Haha aku buat ayat selingan jer tu terbawak2 pulak pas baca one post dr sahabat blogger kita.Jangan ingat aku nk buat entry hal2 gtu.Belum lagi koo.

Dalam entry ais tu mmg tak elok aku dok bising2 nak nasi bubur gak!Dua malam lepas aku dptlh, sampai ke Kpg Baru aku carik rupenyer makcik kedai dekat rumah aku ni ade je jual.Haihh tulah bukan nak survey dulu

.

Ni aku tepek gambar bubur kacang jek ganti gambar nasi bubur yg aku dh ngap dulu smpai abes=P Sedap uuu.

Dr tgahari tadi perut aku dok meragam jer ni.Nasib baek aku kt umah nk p toilet pun senang.Penangan makan nasi lemak pagi tadilah ni.Ehhh baru sedor tgahari aii tak makan uuu.Aii kurus leh jadik model Nur.=P

Sekali harunglah dgn entry ni aku mempelawa sesape yg sudi utk EXCHANGE link dgn blog aku ni.Aku tgk Link list aku tu tak berape nak meriah lah.Dulu masa mula2 berblog meriah jer sana cni nak exchange link.Sekarang mcm senyap dah.Klu sudi korang komen and bagi link skali.Senang aku nak p blog korang nak tgklah ade ke idak link aku tuh.

FLAT?

Sambil tulis post ni aku dok browsing2 through some webs.Ade some project nak buat ckit.Eh tadi aku tgk pic Heliza Helmi dr satu blog ni cantik je si Heliza ni kan and i love her shawl!

Minggu lepas sebenarnya aku ade 2 interview tapi aku cuma citer satu jer dlm post.Kira bz jugaklah byk benda aku nak study.Terima kasih sgt kt kwn aku yg menghantar pastu ambik aku balik.Dh aku mcm tak reti je cemane nak sampai tempat interview tu.

Sehari sebelum tu aku p lah carik kasut,mmg kelam kabut punye.Aku kn mmg last minit punya org.Jangan ikut perangai aku ni.Last2 aku ended dgn flat bole??


Sbb murah aku sembat jerlah.=P

tweet..

Followers